Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Cevap: Transfer Nöbeti
Reyiz benim bu Chedjou'ya kanım hic ısınmadı ya,nası yapalım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman eboue satılmalı
alin size düsünülen kadro duyumcularda düsülen isimlere birlikde sayarsak. Eboue yedekde kalir ligde büyük ihtimalde. sesinide fazla cikartmaz sampionlar ligini oynarsa genelikle. drogbada bazen yedek oynaya bilir yada 90 dk oyunda birakmasin duruma göre. türk sol bek bulsak keske sah bek eboue olur ama sag bek icin de belki türk transferi yapa biliriz. orda bir cok oyuncu var bence türk olarak vasatin üstünde olan. sol bek ama hepsi ilfas hemen hemen türklerden.
![]()
vallahi duz mantik yaparsak kardes, 2 senedir fransanin en iyi stoperi secilmis yani bundan daha iyisini alabilirmiydik?
üstüme gelmeyin ama sneijder vs nani takasına ne dersiniz gençler ? kafa kafaya ?
.............muslera..........
eboue...semih...chedjou...kolarov
..nani.....inler....selçuk....arda..
...........drogba...burak..........
Bu şartlarda gökhan inler veya arda gelmezse çok zorlanıcaz.
Bu şartlarda gökhan inler veya arda gelmezse çok zorlanıcaz.
Alabilirdik tabbi niye alamayalım ama bu elemanı hic izlemeden söylüyorum sadece,ne biliyim sanki daha iyisi olabilirdi,izleyen arkadaslardan yorum almak lazım tabbii...
Yav bu sikeciler İnler e de el atmıslar,nası yapalım,söyleyin de biseler yapalım yahu?
Dany soğukkanlılık 17 hız 16 tahminlerin doğruAma dany nin kafa vuruşu 11 markajı 12
DROGBA SAĞ KANAT BURAK FORVET ŞAHANE KADRO OLUR :yenieek:
Sezon boyunca hep ayni yabancilari mi oynatmayi planliyorsunuz beyler? Nerden baksan 60 mac yapacak bu takim.
Sneijder sakatlandiginda, Drogba sakatlandiginda yerini dolduracak oyuncun yoksa cökersin zaten.
Yabancilari performansa göre esit sekilde kullanacaktir Terim. Bazen Eboue, bazen Drogba, bazen Sneijder dinlenir.
O kadar da mesele yapmayin yani. Rotasyon yapabilmek icin, yabancilar da yakin kalitede olacak ki basarili olasin.
Aksi takdirde 1461 Trabzonspor´a elenirsin iste böyle.
Yav bu sikeciler İnler e de el atmıslar,nası yapalım,söyleyin de biseler yapalım yahu?