Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fiyatlari belki odur ama sadce senin tahmin simdiye kadar o paralara birileri verip almismi ona bakarim ben. inler simdiye kadar en pahali türk transferi. o bu daha cok eder kelimeleri hikayedir sadece. mefkisinde en iyisidir su an türk statüsünde olan. ilkay dortmundun systeminde cok iyi bir oyuncu ama baska takimda bunu göstere bilecekmi bakmak gerekir. ilkay kötü diyorsun demeyim simdi banada ...:) sadece takim oyuncusu ve bazi oyuncular baska takimda ayni perfomansi göstermeye bilir.

İnlere 10 hadi 12 olsun daha fazla verirsek çok net diyorum o paralara acırım. Yanlış anlaşılmasın bende istiyorum ama olmazsa olmaz değil 1-2 senelik statü gereği kurtarıcılık yapar. Zaten mevkisi ve oyun tarzı gereği bi 3 yıl daha oynayabilir sonrası yok. 3 yıllık bi oyuncuyada o paralar verilmez..

cenk'i beğenen bir tek ben miyim.

yolsa beğendiği halde fenere gitti diye mok atacaklar mı var ?

bende begeniyorum ama 40 firin ekmek yemesi gerekir daha. büyük takimlar icin daha en az 2-3 sene disarda oynamasi gereken bir oyuncu. yedekde oturup gelismesi zordur. biz alsaydi ilk11 hayata giremezdi. necatiyim ama aldigin zaman oyuna sonradan sokdugun zaman hemen kakti saglaya bilecek bir oyuncu. yedek kulübüsünde oturup gelisim göstere bilen oyuncular cok ama cok azdir bence.

Ayrica bazi gercekleri de unutmamak gerekir. Biraz laubali davraniyoruz gibime geliyor yerli konusunda.

Gecen "34'lük Necati'yi alacagina, Cenk Tosun'u alin" demistim. Fb aliyormus.

Salih, Alper, Cenk gibi genc futbolculari cogaltiyorlar. Bizde Semih disinda oyuncu yok.

Dikkat etmek lazim. Umarim gereken calismalari yapiyorlardir bu anlamda

Kap linki nedir ?

bende begeniyorum ama 40 firin ekmek yemesi gerekir daha. büyük takimlar icin daha en az 2-3 sene disarda oynamasi gereken bir oyuncu. yedekde oturup gelismesi zordur. biz alsaydi ilk11 hayata giremezdi. necatiyim ama aldigin zaman oyuna sonradan sokdugun zaman hemen kakti saglaya bilecek bir oyuncu. yedek kulübüsünde oturup gelisim göstere bilen oyuncular cok ama cok azdir bence.

cenk patlama gücü olan bir oyuncu ve pivot santrafor değil taha çok hareketli adam geçebilen santrafor kendisi. yani drogba tarzı değil drogbanın yanında oynayabilecek tarzda bir oyuncu.

İnlere 10 hadi 12 olsun daha fazla verirsek çok net diyorum o paralara acırım. Yanlış anlaşılmasın bende istiyorum ama olmazsa olmaz değil 1-2 senelik statü gereği kurtarıcılık yapar. Zaten mevkisi ve oyun tarzı gereği bi 3 yıl daha oynayabilir sonrası yok. 3 yıllık bi oyuncuyada o paralar verilmez..

iyide yabanci statüsünden dolayi olmazsa olmaz bir hamledir . yabanci olayi olmazsa bende okadar önem vermem. ön liberoda yabanci olsun bir ton oyuncu bulursun yetenekli. melo mesela ... dünyada su an ön libero kadar boluk olan kaliteli oyuncular bolugu yokdur herhalde. ama yabanci kontejanini düsünürek türk olarak en iyisini alacaksin mecbursun o bölgeye bence. 20 ye kadar yolu var bence ki o raya kadar gitmez pazarlik zaten. fener okadar vermez asla. 12-15 arasinda versek biter bu is.

forma sattiracak gurbetciden bahsediyordu az önce o'dur heralde

timsah.jpg

beyler timsaha gelmişiz resmin gerçeği :/

iyide yabanci statüsünden dolayi olmazsa olmaz bir hamledir . yabanci olayi olmazsa bende okadar önem vermem. ön liberoda yabanci olsun bir ton oyuncu bulursun yetenekli. melo mesela ... dünyada su an ön libero kadar boluk olan kaliteli oyuncular bolugu yokdur herhalde. ama yabanci kontejanini düsünürek türk olarak en iyisini alacaksin mecbursun o bölgeye bence. 20 ye kadar yolu var bence ki o raya kadar gitmez pazarlik zaten. fener okadar vermez asla. 12-15 arasinda versek biter bu is.

Hah işte abi bende en başta bunu demek istedim.. Türk oyuncu olmasa kimse vermez. Düşünmezlerde. Meloyu isterler. Veya Alex Song

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt