Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler simdi Seref Aydin'in yazdigi ne? Kafam karisti acikcasi..

Mathieu'ye kötü futbolcu diyen çarpılır ama geçirdiği ağır sakatlıktan sonra sol bekte eski temposunu yakalaması zor.

Yakalarsa efsane olur, aksi takdirde sol bek/stoperde rotasyon oyuncusu... Riskli bir transfer kısacası.

mattheu 6 ay oynamamış bu sene. sakatlığı falanmı vardı acaba.

cezayi yemis :asd:

Torres'e sempatim olamaz'mi? Ne konusuyorsun sen kimsin? Gelen gidene burda agalik yapma otur oturdugun yerde. Bugün ilk Onur'a satastin simdi de sira bana mi geldi. Fazla ucma derim, kes sesini.

hakan senın ağalık yaptığın zamanlarıda biliyorum ben planorle geziyodun haklısın belki tamamda yinede boş yere germe ortalığı bişey dememiş

anlaşılan aziz fb'yi iflas ettirmeden bırakmayacak, ben başarılı olamadım kimse olamasın diyip öyle bırakacak kulübü :D inş torres'i alırlar

ya ne mathieu'sü ya beklentilerin altinda kalir kesinlikle bize teknik hücum gücü saglam olan bir sol bek lazim

mathieu tamam görev adami ama cok düz kaciyor ya

bir eboue bile degil mesela teknik acidan

mathieu icin yabanci kontenjani harcamam

aynen dostum gerek yok bence de rierra 4 kat daha teknik bu adamdan

20 gazete haber, karikatür, köşe yazısı ve fotoğraflarının TV, radyo ve internet haber sitelerinde kaynak dahi gösterilmeden kullanılmasına dur demek için bir araya geldi. İşte o gazeteler...

Lig TV, Maraton, Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Güneş, Habertürk, Hürriyet, Hurriyet Daily News, Milliyet, Posta, Radikal, Sabah, Star, Takvim, Today's Zaman, Türkiye, Vatan, Yeni Şafak ve Zaman gazeteleri 1 Ekim 2012'den itibaren, haber/resim vs... gibi bilgilerinin sitelerinin dışına çıkarılmasına, kopyalanmasına, forumlarda konu olarak açılmasına kaynak gösterilse bile yasak getirmiştir. Ayrıca DİGİTÜRK'e ait görüntüleri, videoları, resimleri, haberleri ve her şeyi paylaşmak da kesinlikle yasaktır.

Buna göre; bu 20 gazetenin haberlerinin forumumuzda açılması, kopyalanıp yazılarının-resimlerinin vs... paylaşılması kesinlikle yasaktır.

Konuyla ilgili sorusu, görüşü vs... olanlar Ticket açarak iletişime geçebilirler.

Not: Yasağın https://www.gscimbom.com/forum/forum.php ile bir alakası yoktur.

Bir çok gazete ve bazı televizyon kanalları, forumlarda ve hemen her yerde, haberlerinin paylaşılmasını, kaynak gösterilse dahi yasaklı hale getirmiştir. Biz bir çok uyarı yapmamıza rağmen, bunun önüne geçemiyoruz ve günlük bir çok yasak kaynaklı haberler forumumuza açılıyor. Bu yasağın delinmesine kesinlikle göz yummuyoruz, çünkü cezaları ağır.

Yasakların muhatabı kesinlikle "https://www.gscimbom.com" yöneticileri değildir. Yasakları koyan gazeteler ve medyalar bellidir. Bunu da belirtmek istiyoruz.

O yüzden 2 Nisan 2013 tarihi itibariyle, üyelerimizin ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' 'ne konu açmalarına kısıtlama getirdik. Bunu üzülerek belirtiyoruz ama forumumuzun ve sizlerin zor durumda kalmaması için böyle bir uygulamaya gittik.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Kaynağı yasak olan haberleri ve ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' bölümüne açılması gereken konuları, bilinçli olarak ısrarla başka yerlere açan üyelerimiz de maalesef ceza alabilirler. Ayrıca KAYNAK belirtmeden konu açmak yasaktır.

Tüm üyelerimize duyurulur..

galatasarayın tranfer listesindeyse fenerin de transfer listesinde sayılır.

şaka maka bu ara çakma roleks kafalılar türedi.

doğru ya fener 2 senedir transferini kovalıyordu.

nasıl bir totoş korkusuysa aziz başkanın ki anlamadım.

iğrenç olan , iğrenç bir anlayışla rekabet eden anlayış.

tosuncuk dünyada futbolcu mu yok?

bakalım mafya babaların bu olayı da çöecek mi?

fenerbahçeli muzcular ve "şikeci şükela şikircileri " bilsin ki;

100 adet karaktersiz uyumu, büyük karaktersiz uyumu ( emre, volkan), küçük karaktersiz uyumu ( topuz,potuk) yakalasalar, bin tane chedju, milyon tane potuk alsalarda,

stadını yapacak olan beşiktaş ve stadını yapmış olan( he canım dövlet bahşetti) sana ekmek bırakmaz.

3 tem (muz ) süreci olmasaydı, eski mafya devleti olsaydı, fenerin bu rekabette yeri olurdu,

haşofmanlının perde arkasında teknik direktörün aziz yıldırımdır.

aziz'in sonu ise kerkük zindanlarıdır.

o zaman görürsünün ebenizin amsterdamını, 6 kasımları, 3 temmuzları.

tanım: galatasaray ve ülkemizin güzide şikeci,muzcu ve kopyacı takımının talip olduğu oyuncu.

chedju maymun mu olucak ( galatasaraya gelirse) yoksa büyük karaktersiz uyumunun destekçisi, basın açıklaması yalancısı, ırkçı yardakçısı( yobo gibi) mı olacak ( fenere) gelirse.

he canım , sen getir üstünü.

birileri fener taraftarının muz ilacından bahsetsin bari.

EKŞİDEN

Transfer Nöbeti

Olum ne adamlarsınız. İkinci üyeliği nasıl anlıyorsunuz. Bu ne dikkat. Dedektifmisiniz lan

hakan senın ağalık yaptığın zamanlarıda biliyorum ben planorle geziyodun haklısın belki tamamda yinede boş yere germe ortalığı bişey dememiş

Kamil, sabah'tan beri yapiyor bunu. Sabah Onur'a aynisi yapti, orda diyecektim ama neyse karisma dedim kendi kendime. Simdi de geldi beni buldu.

[video=youtube;yxldMDK8VEw]https://www.youtube.com/watch?v=yxldMDK8VEw[/video]

Tam tinerci değil mi :D asdsdaasd

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım dağlarğfdklgşbayırlardfjkgljdf*klgfdhepsihikayegdl fgfd

Dfirardayımgjdfkljgdf

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop ordayım dağlargkfdşjkglfdjvlkfbayırlar*gjlkfdjglkdfhepsihi kayegfklfdc*cfirardayımghghdkjfjgkdlf

Mathieu kötü oyuncu olmasa da dediğim gibi beklenenin altında bir transfer olur.

Daha iyisini, gencini alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt