Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mathieu bildiğim en uzak sol bek. Boyu 1.90

yaw sen ne uyduruyon kafandan kardeşim olunca görürsün başkan ve yönetim transferde aksama olmıyacak dedi!!!

sence ben bir şey mi uydurmuşum ?? ya da kesin bir ifade mi kullanmışım ? ne bu şiddet bu celal, cevap vereceksen adam gibi konuş!! olmaz gibi diyorum demi ! bir sezi ya da düşünce paylaşıyoruz.. sana kafadan uydururum ayıp olur

sulu tayfası ne gevşeksiniz siz arkadaş

Selam beyler son durumlar ve duyumlar nedir birisi özetleyebilir mi? :)

-------------------Muslera-----------------------

----------Semih-------------Chedjou------------

Eboue------------------------------------Kolarov

---------------------Selcuk-------------------------

Nani-------------------------------------------Arda

-----------------------Sneijder----------------------

----------Burak-----------------------Drogba------

Olmuyor, olmuyor olmuyor. Selcuk kendisi zaten o bölgeyi kaldiramaz. Onu bende biliyorum. Sirf kontejan acisindan düsünerek bir 11 yapim dedim Melosuz bile olmadi. Muslera yerine Onuru alsak, yine olmayacak cünkü Selcuk gercekten kaldiramaz.

Sneijderimi yedek birakacaz?

Ha bide Ardada gelmeyecek zaten. Yönetimin nasil bir transfer plani var gercekten merak ediyorum. Kontenjan olayi gercekten tas gibi takim kurmayi engelliyor. Yoksa cok feci bir 11 kuracagindan baya eminim Ünal Aysalin.

beyler Şeref ne dedi?

Belki sen hatırlarsın abi bu adam Alper gelmezse herkese forma alacağım demiş miydi?Yoksa başkası mıydı o?

Demisti evet. Ayni sekilde daha demin su Sinan Gökoyca bu gece Mathieu imza atacak dedi, sildi ve sonra Haldun Üstünel 1 hafta ya Kolarov'u bitirecek yazdi.

Beyler alkolün 22.00 06.00 saatleri arasında satışı yapılmayacakmış :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt