Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar ya yerinde sormak istedim ama kimse bana cevap vermedi herkez burda sanırsam bilen falan varsa bana yazabilirmi pm falan kombine alıcam Haftaya ancak nasıl yapıcam haftaya alabilecem yetişebilirmirmiyim bizim çevredekiler alamazsın diyor bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen ;)

İyi ki hareket yok dedim daha demin duyumlar akmaya başladı ketçap gibi.:o

Anlaşılan bu gece uyku yok.Hadi hayırlısı...

Mathieu gelmesin umarim Fener kapar elimizden :lol:

Hatirlatim arkadaslar, SporX ;)

= Tahir Kum

Bi ara Aziz ile oyun oynamislardi bize karsi (Emenike olayi)

Bekleyip gorelim

mathiue kaciniz kac kez izlemiste adami sol bekte riera ile kiyasliyosunuz,biraz dunya futbolunu takip edin.bazilarina gore dunyada kolarav ve carlinhos harici sol bek yok

Riera yerine Mathiue'yu almak gibi bi dengesizlik yapmayiz umarim.Riera>Mathiue

Solbek için adı geçen herif gelmesin.Bir dünya solbek var aldığımız adama bak :SS:

mathieu nedir yav. O gelecegıne rıera oynasın orda. Bak acıkcası ben su an insua yada hayır demezdim orda. Bi ara epey sükse yapmıştı

buna cevap veremem kusura bakmayın. ama kaynak vermeden duyum vermek yasak daha önce modlara söylemiştim kaynağımı. tabi ki güvenip güvenmemek size kalmış

Sen gecen transfer dönemındede böyle diyordun usta

Mathieu 'yu yalandan istiyoruz beyler , fener devreye girip alsın diye :trollface:

Rus basını Galatasaray yönetiminin Hulk ile görüştüğünü yazmış.Teknik direktör kalırsa Hulk ayrılacakmış Zenit'den.:yenieek:

Chedjouuuuuuuuu,Chedjouuuuuuuuuuuuuuuuu :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt