Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou bunun okunuşu nasıl ? öğrenmekte fayda var :D

Jeremy Mathieu ne ayak yahu :SS:

tulun transferi degilse bende disimi kirarim. dogru ise haber muthis hayal kirikligi yasarim acikcasi. hocanin bu tür sol bek istedigini hic tahmin edemiyorum. fransanin baltasidir kendisi net cekilde :SS:

su an ibre melo, chedjou, kolarov'u gösteriyor :)

carlinhos gelmek istemiyor sanirim :)

inler + nani de gelse of of of :ayatollah:

Mathieu 3-4 sene önceye kadar olsa müthiş adamdı ama artık bitti..Bu sene ağır sakatlık geçirdi zaten, şu saatten sonra hayır gelmez ondan.Umarım doğru değildir bu haber.

mathieu 15 maç oynamış 30 yaşında şampiyonlar ligi 1 maç. Bu adam geleceğine rieraya razıyım. Başkan ne dedi takım gençleşecek.

Rus basını Galatasaray yönetiminin Hulk ile görüştüğünü yazmış.Teknik direktör kalırsa Hulk ayrılacakmış Zenit'den.:yenieek:

BU ihtimali ben bir tek Burağın ayrılmasında görürüm. Şl de ciddi koz olur ayrıca. Drogba Hulk yık yıkabılırsen

Mathieu nasıldır arkadaşlar bilen yazsın.

Defansif yönü kuvvetlidir. Hem sol bek hem stoper pozisyonunda oynar. Hava toplarinda etkilidir.

Ancak Türklerin sevdigi kivrak bileklere sahip degildir :) O konuda biraz kalastir :)

Yine de hücuma destek verir ama. Defansif yönünün agir bastigi kesin.

Jeremy Mathieu gelirse inanılmaz sevinirim. 2 senedir isiyorum. cidden çok saglam bi adam inş olur ya

mathieu beğenmiyor musunuz :) avrupdaki çoğu solbeki top diye oynar o adam müthiş hücumu olan bi sol bek ben çok isterim gelmesini adamı bi araştırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt