Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

artik tombala cekeriz serbest vuruslari kim vuracak diye

drogba, sneijder, selcuk, burak, kolarov, hamit

lükse bakar misin :asd:

18-20 Metre Selcuk - 20-25 Metre Sneijder ve Drogba - 25 Metre ve üstü Kolarov. Yedek frikikciler Burak ve Hamit. Vay anasini eskiden bir frikikci bulamazken, simdi kim vuracak diye tartisiyoruz. Cekilin oradan Sabri reiz vursun :lol:

Bence izlemediginden öyle diyorsun cok iyi bir futbolcu .

eskiden iyidi. bu yil muthis berbat. sakatlikdan dolayimi bilmiyorum ama inanilmaz gerileme var. yasindan dolayida ola bilir biraz. hakan baltalasmis resmen. gayet de takip ediyorum. ispanya -almanya ve ingiltere ligini takip ediyorum acikcasi. türkiye ligini bile bu ligler kadar incelemiyorum acikcasi :D

yeni bir çalıma hazır olun derim chedjou konusunda

Son gelişmeleri biri özetleyebilir mi ?

18-20 Metre Selcuk - 20-25 Metre Sneijder ve Drogba - 25 Metre ve üstü Kolarov. Yedek frikikciler Burak ve Hamit. Vay anasini eskiden bir frikikci bulamazken, simdi kim vuracak diye tartisiyoruz. Cekilin oradan Sabri reiz vursun :lol:

hepsini drogba vurur..sıkıysa drogbadan alın serbest vuruşları :D

Ayrıca öküz gibi güçlüdür, seri değildir ama ileri çıktı mı akar, şutları iyidir, ortaları da isabetlidir.

Hücuma çıkarken Selçuk veya Sneijder ile tek pasa girebilirse topu Burak ya da Drogba'nın kafasına indirene kadar kimse tutamaz.

1.90 boy vardır ve özellikle CL'de,yukarıda boldladığım kısım (Hava toplarinda etkilidir) çokönemli.

cok olumlu bir transfer olur jeremy..

öncelikle herkese merhaba uzak kaldım biraz. bir kaç duyum vereyim de gideyim

chedjou ve nani ile gayet olumlu gidiyor tüm işler.chedjou işi her an bitebilir. nani ise maddi konularda sorun aşılabilirse kısa süre sonra biter. çok fazla fark yok ama sanırım teklif edilen ve istenen miktarlar konusunda. 3. bir isim daha var oda solbek olur muhtemelen mathieu olacak carlinhos konusunda sorun var .

bir şeyler daha kolarov ismi hiç geçmedi hiç ama nereden çıktı bilmiyorum bile. chedjou için ödeme planı kaldı imza yok ama sözlü anlaşma var.türk oyuncu bakılıyor malum scout ekibimiz bir liste vermiş genellikle yurt dışından isimler.

tribüne nasıl çağırırız acaba chedjou chedjou o o o diye olur herhalde artık bitmiş nasıl olsa :cool:

eger amk haberi dogruysa müthis sartlara anlasmisiz chedjou transferi icin

helal olsun derim :ayatollah:

hayır. fazla şans bulamıdı aly den dolayı. bu bişiyii degiştirmz

ben pek begenmiyorum acikcasi. savunma yönü ama cok iyi en azindan. neyse hayirli olsun. fatih hocanin profiline uyan bir sol bek degil kesinlikle ama. hizli degil ve yasli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt