Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi topcuydu!!! bu yasda o sakatlikdan sonra eski halinden eser kalmamis. 30 yasina girmis uzun boylu inise gecmis sol bek görmek istemiyorum ben bu takimda vallahi. rieraya raziyim ben....yok degilim :D mathieunun ölüsü yine rieranin savunmasindan iyidir :asd:

yok gene iyi topcu olmedi daha adam bu sene solbekden başka heryerde oynadı

Kendi çapımda biraz anlatayım Mathieu'yu.. Bi kere Rierayla kıyaslanmaz solbek olarak.. Riera daha teknik ama bi solbekte aranan başlıca özellik bu değildir.. Temposu gayet yüksek seviyededir, tekniği bi Riera değil ama yeterli düzeyde ve savunması şahanedir, ayrıca kafa topu gibi bi avantajıda var..

cok iyi oyuncudur ,yan toplardaki sıkıntıda biter.cuk diye oturur..

Mathieu gelmesin yalnız.. Ondan beceri açısından da yaş bakımından da daha iyisini alabilecek potansiyelimiz var.

Mathieu iyidir kötüdür orasını geçtim ama 30 yaşındaki bir oyuncuyu neden alıyoruz Riera'nın yerine

Daha genç birisi yok mu ki?

İmza

Chadli ismi neden geçmiyor, geçen yıl istemişti hoca. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı rakam olarak abartı birşey istemezler.

Chedjou'nun bacak arası hareketi meşhur, sadece Ibra'ya değil bir kaç oyuncuya daha yapmışlığı var, bizdede yapacaktır muhtemelen.

Yalniz Mehmet Battal acaip oynuyor Buca macinda sanirsin Ibrahimovic:trollface:

tumblr_m1xd2bl58n1qd2kxpo1_250.gif

Mathieu'yu da beğendim ben aradığımız adam işte.Sol bek ve stoper oynuyor tecrübeli.Sol açıkta da oynuyormuş.Yalnız boyu uzunmuş o hoşuma gitmedi.Tahminim defansı Riera'dan iyi ama ofansı Riera'dan kötü,ağır ama nerede durmasını bilen bir adam olduğu yönünde.

yaşı baya var. ben 25 yaş altı bir sol bek istiyorum bize uzun seneler hizmet edecek.

Kieran Gibbs şahane olurdu

Mathieu ya yerden yere vuruluyor ya çok abartılıyor. O kadar mükemmel bir dam filan değil. Mesela bir Kolarov değil. Bir Hakan Ünsal da beklememek lazım.

Ama Çağalr Birinci muamelesi de yapılmasın adama. Gelirse ligin en iyi sol beki olur. Ama ben daha iyisini alabileceğimize inanıyorum.

evt en azindan savunma anlamda sol taraf garantiye alir. savunma anlayisi cok iyi. ama eskisi kadar hucumda etkili degil malesef. onun hucum yönünü öfenler herhalde 2-3 yil önceki haline bakarak degerlendiriyor bu arkadasi.

Mathieu 1,90 boyu varmis , yuch :D

Aurelien Chedjou hakkında fazla bilgim yok ama İspanya ligini takip ettiğim için Mathieu konusundaki yorumlara katılmıyorum. Bence süper futbolcu.

Tam sol bek değil ama sol bekte oynarsa çok faydalı olur. . Keşke transfer edilebilse.

Adamda Fransız disiplini var. 4 sene daha çok rahat oynar.. Sol kanadı da toparlar

Şu TRT'deki maç için internet linki verirmisiniz.. Yasal olanından.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt