Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo ve Umut konusu hala çözülmedi.

Melo'nun alternatifini belki buluruz ama Umut Bulut'unalternatifi yok.

Yeni transferleri geçtim, elimizdeki futbolculardan olmayalım.

Bizim yönetim zaman zaman iyi işler yapsa da hala yönetimde boş beleş adam var. Ulan biri insiyatif alır Umut konusunu bana bırak başkan der. gider futbolcunun bonservisini alır gelir. Ne biçim iş lan bu.

su FTW kolpaciyi koymayin suraya sallayip duruyor 3 yildir

@SerdarDlge3 dk

BUYRUN TRANSFER YARIŞINA! Alper Potuk'tan sonra Chedjou'ya da kancayı takan Fenerbahçe bu kez başaramadı.Aurélien Chedjou %99 Galatasaray'da

Melo elden kaçarsa kaçsın senelik 4.5 m euro bi daha hayatında alamaz.

Mathieu ha.. Vay anasını.

nasil adam burdaki arkadaslar konusuyor ama cogu izlememis

herşeyden önce çok güçlü ve fiziğine göre çok akrobat, dany kadar hızlı olmamakla birlikte hızı yeterli izlediğim kadarıyla tek eksi yanı bazen kendine olan aşırı güvenden dolayı gereksiz top kaybı yapabiliyor ama yinede dany'nin yarısı kadar bile değil en azından izlediğim kadarıyla, ayrıca rakibe öyle bi gelişi var ki topu bırakıp kaçmak isteyebilir rakip :D Bence 10 numara transfer

carlinhos adi gectiginde boyu cok kisa defansta hava topu alamaz,mathieu bou cok uzun kivrak davranamaz:SS: yaw arkadas forumun havalandirmasina kafa yapan gazmi verdiler nedir bu

Ya su azizin ve fener camiasinin pis elleri bizim transfer listemizde olan adamlarin ustunde geziyor y ,ifrit oluyorum yemin ederim ,ne igrenc rezil bi camia eski turk filmlerindeki zorba fabrikatorler gibiler.:mad:

sen degilmisin f.torres kazmasini yere goge sigdiramayan,yetenek avcisi gibi konusuyosun

Torres'e sempatim olamaz'mi? Ne konusuyorsun sen kimsin? Gelen gidene burda agalik yapma otur oturdugun yerde. Bugün ilk Onur'a satastin simdi de sira bana mi geldi. Fazla ucma derim, kes sesini.

Melo ve Umut konusu hala çözülmedi.

Melo'nun alternatifini belki buluruz ama Umut Bulut'unalternatifi yok.

Yeni transferleri geçtim, elimizdeki futbolculardan olmayalım.

Bizim yönetim zaman zaman iyi işler yapsa da hala yönetimde boş beleş adam var. Ulan biri insiyatif alır Umut konusunu bana bırak başkan der. gider futbolcunun bonservisini alır gelir. Ne biçim iş lan bu.

Aslında Cenk ve Muhammet Demir Umut'a alternatif olabilir...Umut kesinlikle kadroda tutulmalı genede...3.5M 'e fazla forvet yok.

drogbayı ilk söyleyenlerdendi nerdeyse .onun da duydugu birileri var işte arkadaşları . yaman akıncı -1artı2 mi ne öyle biri var- haluk yürekliden de duyuyorlardı falan.ama sırf takipçi için salllayn biri değil o kesin.video konusunda iyi anında maçtan kesitlewri koyuyor falan.

Ftw tamamen takipçi kazanma odaklı goygoy yapan bi adam, bi halt bildiği yok

[USER]Emir Sato

[/USER]

torres diolar fner diolar :(

Doç.Dr.T.C.Kadıoğlu@TeomanKadioglu 1 dk Chedjou transferi henuz bitmedi ama bu konuda ciddi cabamiz var, olabilecek gibi; arkadaslarimiz calisiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt