Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir kere Mathieu o kadar kötü bir transfer olmaz. Chedjou ile birlikte defansı ciddi şekilde toplarlar. Ayrıca yeri geldiğinde rahatlıkla stoper de oynar. CL maçlarında Chedjou-Mathieu tandemi bile görebiliriz.

Ama hepsinden önemlisi şunu düşünün. Alper'i alamadık, Mathieu'nun piyasası düştü max. 5M'a kapatırız. Elimizde bütçe var. Nereye harcanacak acaba bu para? :b5:

bana öyle gelio ki meloyu sanki almıcaklar ben spriz bekliyom yani içimden öyle gecio

Torres'e sempatim olamaz'mi? Ne konusuyorsun sen kimsin? Gelen gidene burda agalik yapma otur oturdugun yerde. Bugün ilk Onur'a satastin simdi de sira bana mi geldi. Fazla ucma derim, kes sesini.

senin eski provake eden mesajlarinida cok bilirim,isme mesaj sayima aldanma yanilirsin.burda senin sesi cok kesmisligim vardir hafizani tazele.artistik taslama

Aslında Cenk ve Muhammet Demir Umut'a alternatif olabilir...Umut kesinlikle kadroda tutulmalı genede...3.5M 'e fazla forvet yok.

Cenk futbolcu falan değil. Hele Umut'un yanında adamın esamesi okunmaz.

Muhammet Demir bu sene hiç oynamadı.

Umut gibi futbolcuyu elimizden kaçırırsak tarihi hata yapmış oluruz.

3 gün içinde Umut transferini çözemezsek süpriz gelişmeler yaşanabilir.

chedjou fener de yazarsa gorursunuz

BK0RoICCEAEks_r.jpg
Savas degil Navas'i istiyoruz baskan :ayatollah:

Aurelien Bayard Chedjou Fongang GİTMİŞ.

Ooo nobette kavga cikiyor galiba

Beyler sakin..

Üstteki entry'yle birlikte düşünürsek bitmiş gitmiş anlamına gelebilir Şeref'in dediği.

bisey sorcam abiler ya seref abi kim hep ismi gecio bi öğrenemdm.

Eskiden saglam duyumcuydu. Aslinda duyumcu bile degildi. Verdigi bilgiler hepsi dogruydu. Sozlesme detaylari dahil.

Ama son 1/2 yildir artik fazla ugrasmiyor ama arada sira yine biraz bilgi veriyor

üsteki entry bitmiş oda gitmiş yazmış uyum için muhtemelen panik yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt