Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çedju h.o

Serdar Cengiz Liverpool'da Torres'i hic izledin'mi, adama haksizlik yapmayalim. O aralar forvet konusunda üstüne yoktu.

zaten bu torrese ne olduysa liverpooldan sonra oldu. chelseaye bir gecti söndü resmen. fazla parami bozdu oyuncuyu anlamadim acikcasi. muthis futbolcuydu chelseaye gelene kadar cididen. bukadar üst düzey bir forvetin bukadar inanilmaz düsüse gectigini ben daha önce görmemisdim acikcasi.

Transfer Nöbeti

Hale bak yönetim Naniyi almaya çalışıyor kimse sallamıyor. Takımda Drogba, Sneijder var unutuldu gitti.

Kimi istiyonuz lan

zaten bu torrese ne olduysa liverpooldan sonra oldu. chelseaye bir gecti söndü resmen. fazla parami bozdu oyuncuyu anlamadim acikcasi. muthis futbolcuydu chelseaye gelene kadar cididen. bukadar üst düzey bir forvetin bukadar inanilmaz düsüse gectigini ben daha önce görmemisdim acikcasi.

Guiza:confused:

Liverpool da son senesini e cok kötü gecirdi. Hem Liverpool'da parladi, ayni sekilde orda da söndü.

Yabancı sınırı net oalrak belli olmadan Nani filan beklemeyin. Boş hayal olur. Nani tarzı adam alsak bile en iyi ihtimal Temmuz'un ortalarını bulur.

Chedjou hakkında pek bilgim yok.Geriden oyun kurabilecek kabiliyette bir oyuncu mu?

Transfer Nöbeti

Bizim başkan geçen Fikret Orman la görüşüyordu. Yeni yönetime alacak galiba.

6 yabancılı kadro yapmak atomu parçalamaktan zor şu an.var mı 6 yabancılı defosuz bir kadro yapabilecek olan?

nd7ph.jpg

:)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt