Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amk chedjou'nun açıklanması an meselesi diyor.Selim Çiprut diye bi insanoğluda "gözümün önünde chedjou'nun menajeriyle ali yıldırım imzaladı" diye sazan avi yapmaya çalışıyor.Çarşı karışmış :lol:

Fenerle bjk Veysel Sarı için birbirine girmiş vay be bu Halil Ünal Azizle kavga ettikten sonra biat mı etti ne oldu. Hani kafasında sandalye kırmışlardı çok ilginç

Yeni formanin arkasina isim ve numara basabilen renktas varmi var ise nerde basiliyor ?

Beyler gündüz de yazdım kimse sallamadı ama Allah rızası için yardım tablet ve telefonda şifremi girdiğimde kabul etmiyor neden olabilir ? Buradan yazığım içinde özür zira nereden yazacağımı bilemedim

:o

Maçın başından bu yana her iki takım için de berbat maç yöneten Halis Özkahya, faul bile olmayan pozisyonda Ali Turan'a kırmızı çıkardı.

Chedjou tamamsa bi kokoreç mi yapsak.

:sad007:ancelotti realin başına geçiyormuş arturo vidal i reale götürecekmiş ve bu nedenle felipe melo juventusta kalabilirmişş:sad007: gerçekçi mi sizce?

Beyler gündüz de yazdım kimse sallamadı ama Allah rızası için yardım tablet ve telefonda şifremi girdiğimde kabul etmiyor neden olabilir ? Buradan yazığım içinde özür zira nereden yazacağımı bilemedim

:o

Gündüz kimse sallamadıysa şimdi hiç sallamazlar ben dahil :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt