Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chedjou semih'e abilik yapar ujfa gibi

CL'de dany-chedjou oynar bence.

1 kişi twit attı herkes atar şimdi

Belki mevkileri farklı ama Riera, Mathieu'den çok daha iyi oyuncu olduğundan biz değil Riera'yı alan karlı çıkar.

chedjou olmazsa miranda imiş alternatif

beyler eğer doğruysa UEFA şikecilere ceza verilmesini istemiş

Alınan bilgiye göre UEFA'nın Belçikalı Disiplin müfettişi, Türkiye dosyası üzerinde devam eden 5 aylık incelemesini tamamladı ve raporu UEFA Disiplin Komitesi'ne teslim etti.

Müfettiş, raporu son derece detaylı olarak ele alıp kurula iletırken, alınan bilgiye göre kendi mütalaasını da vererek Türkiye'de Şike ve Teşvik primi eylemlerine karışan kişi ve kurumların cezalandırılması yönünde görüş belirtti.

osman altunterime göre mathö icin riera teklif edilmiş eger cedju olmazsa a.madriddeki miranda olacakmıs

Transfer Nöbeti

Hadi lan, bak ekledim iyi bak. Ama bu oyuncuyu sana gecen transfer döneminde de söylemistim hatirliyorsan. Zakaria.

Geçen gün Belçika ligi maç özetlerini izlerken bir siyahi oyuncu vardı adını hatırlamıyorum. Sağ açık. Adam resmen uçuyordu olum.

Anderleht ve Liege de değil ama

Burda çoğunluk rierayı şutlamış da bence seneye kesinlikle takımda kalması gereken oyunculardan.Açıkçası riera gideceğine eboue gitsin derim.Bu sene kendini atmalarıyla canımızı çok yaktı.Riera defanstan top çıkarma anlamında da çok önemli.

Ohaaa

sıcak saatler...Zenci.. Sonuna kadar pesindeler...sabaha kadar..

code#

tumblr_miqaynCmoM1ra0d26o1_500.gif

CHEDJOUDAN ANEKTOD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt