Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hulk la Kaka gelecek Wesley gidecek duyumlardan çıkardığım sonuç bu.

arda fenere falan gitmez saffet ulusoy varken hele.kardeş gibiler.saffet ulusoy fanatik.arda olduki fenere gitti suratına nasıl bakacak kardeşinin.imkansız.arda emre beleş gibi karaktersiz mi?

Serdar aziz için geçen yıl millet ölüyordu bu sene haber çıkmadı hayret...

oo çıkmazmı ben bursalıyım renkdaş alın size bugunku gazeteden haberler :

[h=2]Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın Galatasaray’ın ısrarla istediği Serdar Aziz için sarı-kırmızılı kulüpten Dany ve bir miktar para istediği öğrenildi.[/h]

Tamam Hakan da olumlu referans verdiyse benim bu transferle ilgili kafamda soru işareti kalmadı :)

Serdar bi kes sesini isin seyini cikarma. Ben bu adami zaten her transfer dönemi yaziyorum. Önerilere de yazdim. Tutacak diye birsey yok ama yine de istedigim biri, niye yakinda görürsünüz. Dany, Ujfalusi ve Semih'ten cok daha iyi.

Adami kim bilir hayatinda izlemedin gelip yorum yapiyon burda.

Chedjou nasıl telaffuz ediliyor ?

Aussprache von Aurélien Chedjou: Wie man Aurélien Chedjou auf Französisch ausspricht

(
ico_play.gif
bas )

Chedjou fransa da silva ve cristen sonra en iyi 3. Stoper secilmis uyum saglarsa cok katki verir.

Dany'e karşı taraftarda nedense anlamsız bi önyargı var.Adam cristiano ronaldoyu durdurabilen bir oyuncu madriddeki maçı hatırlarsanız.Bence potansiyeli çok yüksek.Keşke yabancı sınırı olmasaydı da semih yerine oynasaydı.

chedjou gelene kadar bence dany bu ülkedeki en iyi stoperdr.

İnsanlığa katkı açısından söyledim.

Can yeter artık. Benden büyüksündür belki , affola adını verdiğim için öyleysede .

Ama dikkat ediyorumda , son zamanlarda sık sık insanlarla tartışıyorsun. Yapma ..

Yakışmıyor sana.

Cik cik com da nani ve tores başlıklarını gördüm de yüzüm güldü vala tavsiye. Ederim :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt