Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o admin-tweet olayı doğrumu bilmiyorum, daha yeni girdim bu başlığa

antuda görmüştüm galiba, onların forumuna girdim bilmem kaç zamandır oradayım hatta yöneticiyim dediydi. gscimbomdamı yoksa başka forumdamı, veya bu kişimi bilemiyorum artık. ya da herifin söyledikleri doğrumu yalanmı onuda bilmiyorum

Eray Özgür ‏@ErayOzgur 12 Mayıs

@Cemdalmaz zaten sene başından beri Aykut Kocaman'ın oyuncu değişikliklerine pek anlam veremedim. alacamız maçı verir yine.

Duygu Erdoğandan sonra forumdada bi ajan çıktı iyi mi :)

yalniz aziz yildirima alper potuk transferinden saglam kazik girdi.

6m cash ne demek lan :D

8-9 çıkmaz asla Kasımpaşa,Bursa,Biz belki trabzon bunlar dışında kimse istemez.

Kayserispor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor bunlarda yabancı futbolculara önem veren kulüpler. Sınırlama işine pek sıcak bakacaklarını sanmıyorum. Her ne kadar işlerine gelse de...

gençler onu bunu bırakında seneye sağ içte hamitin yerine kim oynayacak .. 1 sene daha hamit çekemem ben orda. Everton'dan Leon Osman iyi gider aslında yada formda bir Nuri

Umut'a sorabilirsiniz Duygu Erdoğan olayında yöneticiyi haber vermişti. İspanya'dan gelecek bek Mathieu değil ama sürpriz şimdi buraya yazamıyorum yönetici arkadaşlar transfer haberi vermek yasak. Yönetimde akrabası olan Umut'a sorabilirsiniz beki ama çok şaşıracaksınız:ka21:

https://www.gscimbom.com/forum/member.php?u=12253

abdullah abiye ticket zamanı :(

o admin-tweet olayı doğrumu bilmiyorum, daha yeni girdim bu başlığa

antuda görmüştüm galiba, onların forumuna girdim bilmem kaç zamandır oradayım hatta yöneticiyim dediydi. gscimbomdamı yoksa başka forumdamı, veya bu kişimi bilemiyorum artık. ya da herifin söyledikleri doğrumu yalanmı onuda bilmiyorum

Ilginc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt