Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eray özgür yapmış en iyisini yapmıştır. siz şimdi anlamayabilirsiniz çünkü o sizin gibi dar bakmıyor olaylara. geniş çaplı bakabiliyor. 2 sene sonra hadi ya oha cidden haklımış" diceksiniz. o yüzden kendinize gelin alamayıcagınız sözü vermeyin

8590 beğeni almış,2009'dan beri üye belki başkasının twitterıdır.İnsan çatlar yav rakip takımın sitesinde dolanmaktan.Emin misiniz gerçek olduğundan?Gerçekse kesin fenerli bir sürü twiti fenerle ilgili.

smk zamaninda bana fbli yaftasi yapistirmaya calismis bir zattir. sonra gercek ortaya cikinca nevizadeyi bozmus birisi kendisi

Eğer makara yapıyorsanız Profosyonel yönetici olduğunuzdan şüphe ederim.

Çünkü konuda şuanda konuklarda var , aralarında Fenevbahçe taraftarıda var tabiki doğal olarak ..

Ki , muhtemelende şuanda bize gülüyorlardır. :)

Saklanma Eray Ozgur.

dep_7779056-Cute-green-and-yellow-budgie-bird-hiding-in-coconut.jpg

içimizde dışımızda ne kadar kuş varsa :happynew::happynew:

bu siteyi zaten fenerli biri kurdu deyip duruyorlardi sosyal medya'da felan FB'e en ufak sey soyleyen neden direk ceza ve MYC aldigni hep merak etmistim oyseki fb forumlarda Galatasaray ve taraftarlarina anne avrat kufurler ediliyor kimse birsey yapmiyor , demeki burdaki arkadas saglam fenerli :trollface:

Trabzonspor'un kaptanı Tolga Zengin, Fenerbahçe'ye karşı oynayıp, kaybettikleri Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası düzenlenen kupa töreni sırasında öfkeli şekilde protokol tribününe dönerek parmağını salladı.

Tolga’nın, TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten ve Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kığılı’nın bulunduğu tribüne doğru dönerek, "Hepiniz şikecisiniz" diye bağırdı. Bordo-mavili file bekçisi yaptığı açıklamada parmağını protokole salladığını doğrulayarak, “Protokolle aramda problem var. Evet parmak sallama hareketini protokole yaptım. Bu hepinizin eseri diye bağırdım. Bizim içimiz yandı. Yüzüme bakıp y....k y....k gülüyorlardı” dedi.

Şu Fenerlilerin uğraştıkları basitliklere bak adam 4 yıldır üye düzenli mesaj yazıyor yazık vallahi ne boş insanlar varmış.

Ben Eray'ın Bjkli olduğunu sanıyordum :confused:

Beyler antuda Eray Özgür isimli bi şahıs daha var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt