Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neyse bu gece birşey çıkmadı herkese iyi nöbetler.

Hayırlı geceler...

Sıcak saatler gecti

1 ben sst degilim

2 bana sorulanı ben cevaplamam

3 ben istedigimi cevapları

4 özgürlügüme karşımazsın

5 sen kim oluyorsun

6 haddimi tanıyormusun

7 haddimin sınıını sen belirleyemezsin

8 böyle konşmaya hakkın yok

9 benden özür dilemen gerekiyor

10 empati kurmayı bil

11 putlaştırmanın lüzümü yok

12 üyelerin sıhhatini ben düşünebilirm

13 sorgu odasına gelmiş adam muamlesi ypamyn

14 saygısızlık yapıyorsun

15 benden de şereftende özür dile

16 bana sst diyemezsin

17 yetkin yok sıfatın yok hiçbirşeyim degilsin

18 ben humasit bir insanım

19 hang işte çalışcagım sana baglı degil

20 babam degilsin anam degilsin

21 sadece fatir dursunsun

22 kardeşim de degil

23 misafirperverde degilsin

24 saygısızsın

25 özür dilemen lazım

Marjinal takılıp dikkat çekmeye çalışma!Kimin ne yazacagı seni uzaktan yakından alakadar etmez.Senden özür dilemem için tek bir tane geçerli sebebin yok.Şimdi bu sıraladığın maddeleri bir daha düşün hadi kal saglıcakla

fblilere reklam hiti parasi kazandirmaya devam ediniz.

iyi geceler

Marjinal takılıp dikkat çekmeye çalışma!Kimin ne yazacagı seni uzaktan yakından alakadar etmez.Senden özür dilemem için tek bir tane geçerli sebebin yok.Şimdi bu sıraladığın maddeleri bir daha düşün hadi kal saglıcakla

marjinalim zaten dikkat çekmeye çabalamam gerekmiyor ;) şey ha sana 25 tane verdim ama sen 1 tane bile alamdıysan iyi kandiller

Beyler eger herhangi bir konuda bir hareketlilik varsa Hayri Cund büyük ihtimal ordadır. Onun hal ve tavırlarından şaka olup olmadıgı anlaşılıyor genelde.

Bugün kandilmi hocam sağol, kandilin mübarek olsun. Allah nice kandillere kavuşmayı nasib etsin. Amin.

amin yüce allahın taktiratında yaşıyoruz zaten onun ışıgı altında karanlık deliklere girmekten kurtuluyoruz inş böyle devam eder kandiliniz mübarek olsun ET.

amin yüce allahın taktiratında yaşıyoruz zaten onun ışıgı altında karanlık deliklere girmekten kurtuluyoruz inş böyle devam eder kandiliniz mübarek olsun ET.

Tekrardan bilmukabele, teheccüd etmek üzere yatayım kandili hatırlattığınız için teşekkürler.:ayatollah:

bu şeref aydın geldide bizim bilmediğimiz birşey söyledimi,eskiden böyle değildi bu,sanki gsc profilini ele geçirmiş birisi öyle yazdı resmen :confused:

Beyler iyi geceler derken size son olarak takımın gidişatından seneye oluşacak ilk 11 beklentimi yazayım.6 yabancıyı baz alarak yaptım.

(Tabi Arda-Inler-Nani fazla tuzlu olur ama, Galatasaraylı olarak büyük düşünmek zorundayım :D )

Kalın sağlıcakla.

719479_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt