Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haluk Yürekli Chedju'da imzalar atıldı dedi... Bulunduğu kanalı sevmesek de bu tür haberlerde genelde doğru yazıyorlar.

Chedju bitti bence. yarın açıklanabilir.

Diego Godin'i alalım :) Yanına Ched güzel 2 li olurlar.

bu şeref aydın geldide bizim bilmediğimiz birşey söyledimi,eskiden böyle değildi bu,sanki gsc profilini ele geçirmiş birisi öyle yazdı resmen :confused:

bence tam olarak bırseylerın bılgısını alamamıs bana da oyle geldı.Eskıden kesınlık ıceren ıfadelerı vardı.Sımdı bılmıyorum bılemem bıttı demıyeyım modunda bırseyler yazmıs.henuz onunda ıstedıgı bılgıler ulasmamıs ona.Ayrıca hulku ne alaka yazdı anlamadım ben

Bugün kandil duam seninle:) geçer bu hallerinde m etme büyüyeceksin ve farklı olmadıgını anlayacaksın:) Umarım cok geç olmaz gorusmemek uzere marjinalist renkdas;)

yok işte büyümücem o denli . o yüzden şanslı sayılırım

Melo isteyince iyi oynuyor.

İyi bir Melo bence Galatasaray'ın en iyisidir :)

Brezilya ,Arjantin,Belçika,Hollanda vs ligleri var.Bunların 1. 2. 3. ligleri var.Buralardan genç oyuncu bulup getiremiyoruz hiç.

yok işte büyümücem o denli . o yüzden şanslı sayılırım

Marjinal takılmakla marjinal olmanın ayrımını işte büyüdüğün zaman anlayacaksın kabul etmesende.Bu arada göze batmak her zaman iyi değildir .Bu tür ortamlarda popülarite senin yaptığın gibi kazanılmaz.Yanlıs yoldasın ;)

yaya toure gelicek içime doğuyo yada inler meloyu almcaklar gbi.

Marjinal takılmakla marjinal olmanın ayrımını işte büyüdüğün zaman anlayacaksın kabul etmesende.Bu arada göze batmak her zaman iyi değildir .Bu tür ortamlarda popülarite senin yaptığın gibi kazanılmaz.Yanlıs yoldasın ;)

ee fatih nasılsın dönem bitti mi vizeler felan nasıl

Bu Meireles'in yaptıklarını Engin yapsa ülkeden ihraç edilirdi valla.

Adam hakeme saldırdı tamam.Ama futbolu bitti.

Mei , neler neler yaptı hala oynuyor.Bu kadar adaletsizlik olmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt