Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Jeremy Mathieu'ü biraz arastirdim. Gecen sene Jupp Heynckes israrla istemis. Bonservisi de 10 Mil Euro'ymus o zaman.

Kafa toplarinda etkili ve cok güclü oldugu icin israrla almak istemis Bayern. Ama Contento ayrilmayinca kalmis.

esselamu aleyküm allah dostları

esselamu aleyküm allah dostları

Aleyküm Selam Hayırlı Cuma'lar. Renktaşlar şu Jeremy Mathieu'yu kesin alacaksak Riera'yı da Valencia'ya göndersek aslında iyi olur Riera'nın maaşının hepsini Valencia karşılayamaz da yarısını biz ödeyelim filan bir anlaşma yapalım.

Aleyküm Selam Hayırlı Cuma'lar. Renktaşlar şu Jeremy Mathieu'yu kesin alacaksak Riera'yı da Valencia'ya göndersek aslında iyi olur Riera'nın maaşının hepsini Valencia karşılayamaz da yarısını biz ödeyelim filan bir anlaşma yapalım.

bana mı dedin rentaş,-?

indirim yapar artık kaç yaşına gelmiş.

açgözlülük yapmazsa..

Herkese gunaydin.

Chedjou resmi olarak aciklansada diger transferlere gecsek:)

Mathieu'yü futbolu cok iyi bilen bir arkadasima söyledigimde, direk müthis transfer olur dedi.

Defansif anlamda gecit vermeyiz dedi Chedjou'nun da gelmesiyle. Cok dinamik ve güclüymüs, hava toplarinda da cok etkiliymis.

Zaten Bayern München'in gecen sene onu israrla istedigini o söyledi bana. Sonra baktim ki Barca bile ilgilenmis zamaninda.

Mathieu'yü futbolu cok iyi bilen bir arkadasima söyledigimde, direk müthis transfer olur dedi.

Defansif anlamda gecit vermeyiz dedi Chedjou'nun da gelmesiyle. Cok dinamik ve güclüymüs, hava toplarinda da cok etkiliymis.

Zaten Bayern München'in gecen sene onu israrla istedigini o söyledi bana. Sonra baktim ki Barca bile ilgilenmis zamaninda.

2 sene önceki perfomansina döne bilirse defansif anlaminda muthis olur sol bekde ama yasadgi sakatlikdan sonra baya gerileme oldu onda. yasida 30a dayamis bir oyuncu. o gelirse faith hoca kanatli systeme dönecek gibi. nani+amrabat düsünüle bilir kanatlarda. belki bir ihtimal arda amrabatin yerine. nani savunmaya pek yardim etmedigini var sayarsak mathieu dogru secim ola bilir

Toulouse'un en formda olduğu,en çok oyuncu çıkardığı dönemlerde değişilmez bir isimdi Mathieu,zaten o takım her yerden yardırıyordu.Her zaman izlemek keyif vermiştir ama bilmiyorum eğer yaş ortalamasını azaltacaksak sol bekte oynayacak ismin maksimum 26 yaşında olması lazım,o yönde de adaylar var.

Mathieu istemiyorum. 30 yaşinda seneye 31 neresi vizyon lan bu adamin.

bülent tuncay ‏@bulenttuncay 2 dk Abdurrahim Albayrak'ın 33 yıllık eşinden boşanamayınca sevgisi Şükran hanımla Yeşilköy Polat Otel'de düğün yaptığı ortaya çıktı (Günaydın)

Chedjou'nun stoperdeki eksikliği rahatlıkla kapatacağı düşüncesindeyim. İnşallah kısa süre içinde açıklanır. Telaffuzunun da "Oğeliyen Şedju" şeklinde olması lazım.

Mathieu'yu eskiden çok beğenirdim,şimdi nasıl bilmiyorum ama eski formundaysa gelsin. Onun dışında Kolarov,Cortes ve Aogo da beğendiğim,istediğim isimler.

@sporx Fatİh Terim'in 'istiyorum' dediği futbolcu ilk kez Sporx'e konuştu. Saat 11:00'de ilk açıklamalar Sporx twitter hesabında, takipte kalın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt