Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lanet tartışmanızı başka yerde yapın. Sizin gevezeliklerinizi takip etmek istemiyorum. Lütfen sadece transfer konuşulsun şu başlık altında!

sen kendi işini falan yapmıyorsun. yöneticilerin içerisinde en beceriksiz olanı sensin kardeş

Bunu 2012 Oscar ödüllerinde bana oy veren onlarca üyeyle tartış. Beceriksizsem de beceriksizim, bunun değerlendirmesini sen istediğin kadar yap. İşleri beni değerlendirmek olan kişiler bu değerlendirmeyi yapmadıkça umrumda değilsin.

Ynt: Transfer Nöbeti

Beyler bu Mathieu ile Barcelona da ilgileniyirmus. Gecen sene de Bayern ilgilenmis. Bos oyuncu degildir kanimca.

Bunu 2012 Oscar ödüllerinde bana oy veren onlarca üyeyle tartış. Beceriksizsem de beceriksizim, bunun değerlendirmesini sen istediğin kadar yap. İşleri beni değerlendirmek olan kişiler bu değerlendirmeyi yapmadıkça umrumda değilsin.

böyle bi oylama mı varmış...yeni haberim oldu ....:D insan bi haber verir dimi bizde oy kullanırdık :o

Üye sorumlusu kardeş sana bir sorum olacak. Burada yazarken Türkçe'ye uygunluk çok önemli değil mi? Emir Sato arkadaş niye özen göstermediği halde uyarılmıyor ?

Eboue Sneijder Drogba Muslera Chedjou Mathieu(yada başka bi solbek) 6 yabancı oldu :D Amrabat Riera Dany de var

biz Melo Naniyi filan nasıl alcaz yedek külübsindede yabancı oyuncu oturamayacak

[video=youtube;x9rwHOX-c_g]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x9rwHOX-c_g#![/video]

Üye sorumlusu kardeş sana bir sorum olacak. Burada yazarken Türkçe'ye uygunluk çok önemli değil mi? Emir Sato arkadaş niye özen göstermediği halde uyarılmıyor ?

Çok önemli, biz de üyelerimizi düzgün Türkçe kullanmaya teşvik ediyoruz sık sık. Ancak fazla kısıtlama taraftarı değiliz, birçok şeyi fazla kısıtlayınca gereksiz yere huzur kaçabiliyor. :D

Ancak emin ol uyarıldı. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt