Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bende satilmasini istemiyorum zaten. Alismisiz 1 tane yildiz forvet ve daha kalitesiz alternatiflerle lige baslamaya.

Eger CL hedefin varsa Drogba ve Burak forma savasi verecek, daha iyi olan da oynayacak. Bu kadar basit.

CL´deki rakiplerimizin 4-5 tane Drogba Burak kalitesinde forvetleri var. Burasi Galatasaray. Herkes alisacak.

Ama yönetim bizim gibi mi düsünüyor, mesele orda. Burak Türk, hemde son yillarin en iyisi. Yabanci alsan ne olacak?

Aynen öyle olmali. Hele yabanci sinirlamasi oldugu sürece masaya bile oturulmamali.

Bu sezon Bayern'i gördük. Adamlar 3. forvet'i bile world class ayarinda (Pizarro). Dedigin gibi alternatif kadro da ayni ayarda olmali.

beyler içinde bulunduğumuz bu zor günlerde kavga etmeyelim, birbirimizi kırmayalım.

Neyse bu kadar tartışma yeter.

Diğer üyelere de rahatsızlık veriyoruz zaten, kendi adıma özür diliyorum. Konu daha fazla amacının dışına çıkmasın, ısrarla konuyu amacından saptıranları üzülerek konudan atmak zorunda kalabilirim.

İyi günler. :)

Türkçe kullanımından dolayı banlamıyoruz, herhangi bir üye bu yüzden banlanmadı şu ana kadar. Ancak sırf inat olsun diye de bozuk Türkçe kullanımı hoş olmaz. :)

Banlamadan kastım myc falan, leshler kardeshler havada uçuşuyor forumda, bir de Amerikan özentiliği de var tabi, e kimse dokunmuyor buna madem, biz de girelim bu işe

Gec bu kadro'yu Emir. Stoper yabanci oluyor, büyük ihtimal Chedjou (Chedjou > Tasci). Bu yüzden burdan kaybediyoru bu kadro. Eboue'yi kesmek istemiyorum acikcasi. 4-3-1-2 oynarsan beklerin baya hücum'a cikmali. Eboue bu konuda cok iyi. EPL tecrübesi.

torres'in oldugu bi takimda kucuk detaylarla ilgilenmem ustadt

Banlamadan kastım myc falan, leshler kardeshler havada uçuşuyor forumda, bir de Amerikan özentiliği de var tabi, e kimse dokunmuyor buna madem, biz de girelim bu işe

Benim de banlanmadan kastım MYC.

Neyse, daha fazla bilgi/şikayet için ticket açabilirsiniz. Bu konuyu dağıtmayalım.

Biz her sene şampiyon ilk11'in üstüne 4-5 transfer yaparsak işimiz var valla... 1 stoper 2 sol bek 3 Melo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt