Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Burak giderse alacağımız adamlar: Arda, Frei, Tolga olmalı ki kontenjandan kurtulalım.

Tolga | Eboue, Semih, Chedjou, Yabancı Sol Bek | Melo, Selçuk | Arda, Sneijder, Frei | Drogba

Kalınlar Türk statüsünde. En mantıklısı bu gibi görünüyor.

Burak giderse;

Muslera

Eboue/Hamit/Sabri - Semih - Chedjou - Mathieu/Balta

Melo - Selçuk

Hamit - Sneijder - Arda

Drogba​

Ünal Aysal saçmalamaya başladı.Suyu ısınıyor.

Burak'ı çok severim ancak gitmesini desteklerim.

1. si gelecek sene yedek kalacak, kalmasını istemem.

2. si bu kadar muazzam bir piyasaya ulaşmışken onu Avrupa'da izlemek isterim.

Burak Yılmaz'ı 20'ye elden çıkarmak büyük hata.5'i alırken verdik,5'i de pay olarak yine Trabzonspor'a vereceğiz.Elimizde kalıyor 10 Milyon kâr.Bu paraya ligden doğru düzgün yerli bile satmıyorlar nerdeyse.Anadolu kulüplerinin oyuncularını görüyoruz 6.5-10 arası istiyorlar.Çok büyük hata olur bu yerli sıkıntısı varken Burak'ı da elden çıkarmak.

Burak'ın gidişini iyi değerlendirirsek krizi fırsata çevirebiliriz renktaşlar. Çünkü Burak ve Sneijder olduğu sürece ne 4-4-2 takımı olabiliriz ne de 4-2-3-1. Eğer Burak'ı gönderip 4-2-3-1 sistemine Nani gibi yardıran oyuncularla geçersek en azından kapanan savunmaları ve kendi takım savunmamızı güçlendiririz. Drogba tek forvet oynadığı zaman Real Madrid maçında gördük ki hem gole daha yakın hem de pivot özelliklerini çok iyi yansıtıyordu. Mutlaka hızlı ve akıcı oyun için kanatlı bir sisteme geçmeliyiz bence.

Burak yilmazmi gidiyor....hakan sukur gittigindede agitlar yakmistiniz uefayi super kupayi almistik..umarim darisi deger :d

Kardeş Hakan Şükür gidince mi UEFA'yı aldık? Yazdıktan sonra Cevapla butonuna basmadan önce bi oku istersen yazdıklarını.

Burak'ı çok severim ancak gitmesini desteklerim.

1. si gelecek sene yedek kalacak, kalmasını istemem.

2. si bu kadar muazzam bir piyasaya ulaşmışken onu Avrupa'da izlemek isterim.

chelsea alacaksa gitsin abi..ama bilmiyorum şampiyonlar liginde buraksız ne yaparız...çok iyiydi bu sezon..

chelsea alacaksa gitsin abi..ama bilmiyorum şampiyonlar liginde buraksız ne yaparız...çok iyiydi bu sezon..

Buluruz yenisini :) Zor olur ama buluruz. Şu anda Drogba'yı kesemeyeceğine göre yedek beklemesi daha üzücü olur.

Ama ilk dediğine de kesinlikle katılıyorum gidecekse büyük bir takıma gitsin muhakkak.

sanki bütün iiy yerlileri topladık ,bi de burak gidecek ha.ne zaman hayırlı bi haber duyucaz merak ediyorum..

Şu an takımda 2 tane 1. sınıf yerli var.. Biri Selçuk İnan diğeri de Burak Yılmaz... Burak için sürekli transfer haberleri çıkıyor. Ne olacağı belli değil.

3. olarak Umut Bulut diyeceğim ama adam bizim futbolcumuz değil. Bonservisi hala Toulusta..

Diğer yerli futbolcular fark yaratacak seviyede değil.. Böyle giderse kötü günler bizi bekliyor.

Bu takımdan en son gönderilcek isim Burak yılmaz dır. şampiyonlar liginde başarı istiyorsan Burak kalmalı. oynatacak yerli oyuncu yok diyoruz türkiyenin ve avrupanın sayılı forvetlerinden biri olan Burak Yılmazı göndermeye çalışıyoruz inanılır gibi değil.

Abi deli oluyorum ya.Fenerli hiç bir Türk oyuncu Avrupa'ya gitmiyor hatta dedikodusu bile çıkmıyor.Ama bizim Türk oyunculardan iyi işler yapanlar hemen Avrupa'ya gönderilmeye kalkıyor.Bu Gökhan Gönül denen hırdavat Dani Alveslerle kıyaslanıyor yeri geldi mi ama Avrupa dedikodusu çıktığını bir kere bile görmedim.İğreniyorum sizden Fener medyası,Aziz'in uşakları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt