Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sakin Onur sakin. Yalandir. Mutlaka yalandir

Burak geleli 1 sene olmus sözleşme yenilemek istiyormuş saçma değilmi sizce ?

Sneijder ve Drogba yüksek maaş alıyor ya o şöyle düşünüyordur.Ben onlardan fazla fayda verdim bende onlar kadar almalıyım diyordur.Tamamen haklı olmasada biraz maaş artırımında yarar var Hamit 2.9 Riera 2.9 Sneijder 3.2 Drogba 4 Burak 2.3 en azından 2.9 yada 3 yapmak lazım maaşını.

Yaziyorum yaziyorum siliyorum. Aceleci olmak istemiyorum. Umarim yalandir.

Yalan degilse eger büyük olay olur onu simdiden söyleyeyim. 15 Milyon Euro kabul edilemez. Mümkünati yok.

15ten önce fiorentina kabul edilemez

chelsea real tarzı bir kulüp istese burakın kariyeri için gitmesini bir derece desteklerim ama fiorentina için tr nin en iyi forveti satılmaz büyük aptallık olur

Beyler Burak gider,gitmez bilemem ama şu bir gerçekki kadronda Selçuk ve Wesley varken iki forvetle oynamak biraz lüks hele de önde Drogba varken. Diyelim ki Drogba sakatlandı,cezalı(Allah korusun) Umut mutlaka alınmalı ki bence de alınacak. Burak çok iyi işler çıkardı eyvallah ama bence de 20 eur veren olursa kesinlikle satılmalı,Wesley zaten yarı forwet gibi oynayacak asıl defans ve ortasahaya Türk lazım sol bek kesin yabancı zira Türk yoken iyisi zaten Balta siz düşünün. Ayrıca herkes satılmasın diyor ama UEFA kriterleri kol gibi geliyor kaçınmak lazım ki bu durumda çok net Muslera 'da (tabi gitmek isterse ve 25 veren olursa) gitmeli ve Onur veya Tolga gelmeli zaten Fatih'i aldılar Trabzona ki ben 1 yıldır bu adamda çok iş var diyordum göreceğiz. Ayrıca yurtdışında sadece İnler,Taşçı,Toprak vb. yok Almanya'da inanılmaz geç yetenekler var emin olun Fatih Hoca izliyordur. Emre Can Bayern e gitmeden kaçınız biliyordu yada İlkay ? Ayrıca şunu anlamakta da güçlük çekiyorum Burak gelmeden benim gibi isteyen çok az iken şimdi herkes gitmesin diyor. Unutmayın ki Burak çok iyi bir gol sayısına ulaşmış olsada gol atamadığı zaman sahada olmayan bir oyuncu, evet gol sayısı çokönemli ama Barcelona da strker olmadan oynuyor gelecek yıl için Drogba,Umut ve Necati yetecektir bir de unutmadan yedekte beklemeyi sorun tmeyecek Elmander'imiz var !!!

Şimdi nereden deleyim şu yorumunu onu bilmiyorum ben İtalyan asıllıyım babam İtalyan:) Maradonayı Napolide izledim Fiorentina'yı Fatih terimle izledim statta.:) Şehir diyorsan İstanbul üzerine az şehir var dünyada..Burak Fio işine inanman komik evet.. Chelsea olur Arsenal olur anlarımda

Fatih terim için de öyle diyorduk ama o da gitti Fiorentinaya.

Arda neden Real'e değil de Atleticoya gitti.. Biz biliyoruz ki Arda Nuri'den 2 gömlek üstün futbolcu.

Türkiye'den direk Barcelona, Madrid, Manu gibi takımlara gitmek zor..Bu tamamen alışkanlık meselesi.

Burakın zaten dönüp dolaşıp geleceği yer İstanbul. Ben o yaşlarda Avrupa'da yaşamak isterim. Hele Floransa süper olur.

adam haklı sen su topu felan izle. bu sene takımın attıgı gollerin yarısını atmış bir oyuncuya neler dediğinin farkında değilsin.

Ya hu abi ben atmıyor demiyorum bak anlatamıyorum yazdığımı Burak şu an en iyi Türk golcü ama şut/gol oranı çok düşük çok fazla top harcıyo sadece bunu anlatmak istedim Burak için neler yazdığıma bakabilirsiniz eski mesajlardan Burak'ı severim ama 15 milyon Burak için iyidir bence.

takımın attıgı gollerin yarısını atmış bir oyundan bahsediyoruz. mantıklı şeyler yazın

Bırak ya futbol ulemaları ya bunlar forvetin görevi gol atmak değil mi adam çatır çutur atıyor neymiş 10 tane kaçırıyormuş tek gerçek Drogbaymış sanki 2.0 yenince değil 10.0 yenince 3 ğuan veriyorlar.

Transfer Nöbeti

Burak neysede Selcuk giderse bittigimiz gundur. Selcuk paha bicilemez. Para icin Selcuk satilmaz!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

hucum hattında drogba sn,ejder varken .......Siz macları izlediginizden eminmisiniz

drogba iste adam gibi adam sut cekmeyip burak a pas veren adam ...Burak gitsin bi forvet gelir...tek gercek drogba...

Gecen sene necatinin geldiginde necatinin gol yuzdesi buraktan daha iyiydi bunu unutmayın ...12 macta 8 gol nereye 34 macta 22 gol nreye

Necati Ateşin geçen sezon Galatasaray da sahada olduğu maç sayısı süper final ile beraber 15 maçta oynamış toplam 8 gol atmış.

Burak 30 maçta 24 gol şimdi oranlayalım. Burak maç başına yaklaşık 0.8 gol atmış oluyor Necati de 0.55 gibi diyebiliriz.

Yani tamam necatide çok iyi forvet ama yanlış şeyler yazarak insanları lütfen yanıltmayın bu arada istatistikleri transfermarkttan aldım.

Burak Yılmazın tüm sezon performansıda 46 maçta 34 gol yani maç başına 0.73 gol.

Ya hu abi ben atmıyor demiyorum bak anlatamıyorum yazdığımı Burak şu an en iyi Türk golcü ama şut/gol oranı çok düşük çok fazla top harcıyo sadece bunu anlatmak istedim Burak için neler yazdığıma bakabilirsiniz eski mesajlardan Burak'ı severim ama 15 milyon Burak için iyidir bence.

şut/ gol oranımı düşük? yuhh diyorum gerçekten yuh.. şut/gol oranı avrupanın en iyilerinden birisi az mantıklı olun araştırın biraz.

oha ya,Burak'ın ne isi var Fiorentina'da,hem de 15 milyona,bu iş olursa yazıklar olsun

Burak'ı satalım diyenlere şaşıyorum elimizde yerli yok zaten bide gidip Burak'ı mı satalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt