Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi gazete haber yaptı millet dağıldı. Görende resmi sitemizden açıklandı sanır

Bu bonservis bedelinin az gösterilmesinde acaba TS'ye verilecek %25 payın etkisi var mıdır?

Çok mantıksız yahu Burak gibi bir oyuncu için 15 milyon euro...

Bizi kimse bitiremedi ama biz kendi kendimizi bitiricez anlaşılan sürekli olumsuzluk yaratıyoruz

Adamlar resmen sovup dumduz gitmis turkiyedeki futbol adaletine

Yav haberi beğenmediniz diye gazeteye laf atmak nasıl bir mantık :D AMK piyasadaki Galatasaray'a en yakın ve güvenilir gazete. Zaten böyle bir olay var diyor kesin gitti de demiyor.

herkesin fikrine saygı duyulmasından yanayım ama burda bazı yorumlara bakıyorum çıldırmamak elde değil.

Burak'ın nesini beğenmiyorsunuz acaba,takımda kesinlikle kalmalı,Bu adamı en çok eleştirenlerden biriydim sezon başında,adamın müthiş bir gelişmesi var,kesinlikle kalmalı.!

niye bu gazteye Resmi site gibi inanan taraftar sayısı cok :S

+ Haber 15 teklif etti deniliyo 15 verildi de denmiyo Ne acaip bir oluşumuz :D

Burak Yılmazın satılacağını düşünmüyorum zaten para kazanmak böyle olmaz 72 yaşında iş hayatında çok başarılı olan bir kişi bunu görebilir diye düşünüyorum.

Bir insan yılda 5 milyon tl kazandıran iş yerini 7 8 milyon tl ye satmaz ekonomik anlamda büyüme böyle olmaz. 20 milyon euroya burak yılmazı satıp Allah korusun şampiyonluğu kaçırırsak 70 80 milyon euro zarar ederiz ayrıca o parayı rakibimiz kazanmış olur en önemlisi camia karışır taraftarın yönetime olan güveni azalır 15 20 m euro gibi bir rakam için böyle riske girilmez bence.

Para kazanmak istiyorsak genç kaliteli oyuncuları bulup parlatıp satmalıyız ama bizde böyle bir sirkülasyon yokken oyuncu satmak saçma geliyor.

Lafa geldi mi kimse kulübün üzerinde değil. Bi Burak yüzüne dağıldı kulüp senin yapacağın haberin AMK gazetesi gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt