Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adı ustunde adamlar bilio isim verecegi gazeteyi...diyolarki bu federasyonunda bu hakemlerinde ta amk.........

Yakistirmislar sadece acik mert korkusuz diye :d

yine soyluorum gazetenin adi amk ama,

ben acik olani yazdim....daha oncede dedigim gibi....**** gercekler acitir *** birilerini !!!!!!!!

Başarının battığı bir başka transfer sezonuna giriyoruz Galatasarayımızla...

inşallah gelen teklife olumsuz yanıt verirler

Modsun bir de di mi?

ya arkadaşım milletin asabı bozulmuş sende dengesiz dengesiz yorumlar yapıyorsun,ayıp ya kendi oyuncusunu bu kadar aşağılayan insanları görmekten bıktım artık,bir sene daha anca oynayacak drogbaya güvenip burağı satmak düpe düz ahmaklık olur,burağı sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız,gol kralına,şampiyonlar liginde seni tek başına gruptan çıkarmış,çeyrek final oynatmış adama saygı duyacaksın,bu o kadar zormu arkadaş....

Burağı 15'e kim olursa olsun satarlarsa mantıklı bir açıklama getiremezler ,

Burak fiorentinaya gitmek istiyorsa vizyon bakımından mantıklı açıklama getiremez ,

fiorentina kemiksiz 3,2 mi verecekmiş kemikli ne kadara denk geliyor ,

bunların hepsi biraraya geliyorsa zaten inter milan vs. kapatsın dükkanı

Bi gazete haber yaptı millet dağıldı. Görende resmi sitemizden açıklandı sanır

Bu ortamı Ünal Aysal hazırladı... Canlı yayınlara çıkıp istediğimiz parayı verirlerse Muslerayı bile satarız dedi.

Böyle bir anlayış mı olur.. İlhan Cavcav'dan biraz pazarlık dersi alsın. Satılık futbolcum yok diyeceksin. Otomatikmen 5 milyonluk futbolcu 8 milyona çıkacak.

İstenilen para verilirse her takım her futbolcusunu satar. Ama sen bu sözleri söyleyerek benim futbolcularım satılık imajı veriyorsun. Bu olmazzz..

Ünal Aysal mümkünse transfer işlerine karışmasın. Bu işler öyle atıp tutmakla olmuyor.

boşverin sallama haberleride MELO ne zaman alınacak

arif kızılyalın@arifkizilyalin3 dk

GS'de secim karari bazi yoneticelerin bilgisi disinda alinmis(a.d.,a.ö., a.a.) ünal aysal ateş ile oynuyormuş. Duyumlarim bu noktada

Yok arkadaş, başarının keyfini çıkarmaya izin vermiyorlar...

Bu ortamı Ünal Aysal hazırladı... Canlı yayınlara çıkıp istediğimiz parayı verirlerse Muslerayı bile satarız dedi.

Böyle bir anlayış mı olur.. İlhan Cavcav'dan biraz pazarlık dersi alsın. Satılık futbolcum yok diyeceksin. Otomatikmen 5 milyonluk futbolcu 8 milyona çıkacak.

İstenilen para verilirse her takım her futbolcusunu satar. Ama sen bu sözleri söyleyerek benim futbolcularım satılık imajı veriyorsun. Bu olmazzz..

Ünal Aysal mümkünse transfer işlerine karışmasın. Bu işler öyle atıp tutmakla olmuyor.

işte buna katılırım.

Arif Kızılyalın'ın dediğinin aynısını demek istemiştim.

ya arkadaşım milletin asabı bozulmuş sende dengesiz dengesiz yorumlar yapıyorsun,ayıp ya kendi oyuncusunu bu kadar aşağılayan insanları görmekten bıktım artık,bir sene daha anca oynayacak drogbaya güvenip burağı satmak düpe düz ahmaklık olur,burağı sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız,gol kralına,şampiyonlar liginde seni tek başına gruptan çıkarmış,çeyrek final oynatmış adama saygı duyacaksın,bu o kadar zormu arkadaş....

Abi önce aramızda 15 yaşvaar nerdeyse usluba dikkat biraz.Burak'ı en az sizin kadar ben de seviyorum ama ''bence'' teklif makul herkesin fikri kendinedir ben de kendi fikrimi belirttim bunda bir yanlışlık varsa özür dilerim.Son olarak Drogba'ya güvendiğimden demiyorum Burak'ı satalım diye gelicek kanat oyuncularıyla daha iyi yerlere geliceğimizi düşündüğüm için diyorum.

Ünal Aysal : Galatasaray'ın düşmanları Galatasaraylılar dır. :ayatollah:

Adnan Öztürk Ali Dürüst Abdürrahim Albayrak birleşip başkanın karşısına çıkarsa ne olacak seçimde

Yahu nasıl daha kesin değili gitti diyorlar işte bari satacaksanda önce Arda İnler gibi oyuncuları getirmek konuusnda anlaş sonra sat valla bir çuval inciri berbat ediyor bunlar güçlenmemiz gerekirken geri vites yapıyoruz.Yabancı sınırı varken Portoculuk oynamaya kalkarsan elinde patlar o Portoculuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt