Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin1 dk

GS'de secim karari bazi yoneticelerin bilgisi disinda alinmis(a.d.,a.ö., a.a.) ünal aysal ateş ile oynuyormuş. Duyumlarim bu noktada

Arif Kızılyalın iyi Galatasaraylıdır.. Ünal Aysal neyin peşinde.

Fatih Altaylı'yı agresif olduğu için çok sevmem. Ama bugünkü tespitleri doğru gibi.."Ünal Aysal Azizleşiyor"

Ben de forumdakilere soruyorum:

Yönetimde, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak olmasaydı Ünal Aysal'ın ömrü kaç ay olurdu?

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüste bişey demem ama Adnan Öztürkle yönetim hep ters düşüyor. Belli bişey yani bu.

Ama herhangi bir sıkıntı yoktur. Gönderilecek yönetici veya arkasından kuyu kazılacak yönetici ha 2 hafta sonra gitmişim ha şimdi der istifayı basar

Arif Kızılyalın iyi Galatasaraylıdır.. Ünal Aysal neyin peşinde.

Fatih Altaylı'yı agresif olduğu için çok sevmem. Ama bugünkü tespitleri doğru gibi.."Ünal Aysal Azizleşiyor"

Ben de forumdakilere soruyorum:

Yönetimde, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak olmasaydı Ünal Aysal'ın ömrü kaç ay olurdu?

Ali Dürüst olmasaydı Fatih Terim gelmezdi.Yabancı hoca Türkiye'yi bilmediği için Mersin,Ordu maçlarındaki atarları ve dolayısıyla galibiyetleri göremezdik.Fenerbahçe 2 sene daha şampiyon olurdu.Bizde şu anda Ünal Aysal'ı istifaya davet ederdik.

Bülent Timurlenk ‏@timblnt53 dk

Porto Moutinho'nun satışında S.Lizbon'a vereceği %25 için yaptığı oyun Moutinho+Rodriguez'in 70 M paket satışında Rodriguez 69 milyon Euro:)

millet ne malın gözü abi 250 bin verecekler şimdi lizbona

Bu ortamı Ünal Aysal hazırladı... Canlı yayınlara çıkıp istediğimiz parayı verirlerse Muslerayı bile satarız dedi.

Böyle bir anlayış mı olur.. İlhan Cavcav'dan biraz pazarlık dersi alsın. Satılık futbolcum yok diyeceksin. Otomatikmen 5 milyonluk futbolcu 8 milyona çıkacak.

İstenilen para verilirse her takım her futbolcusunu satar. Ama sen bu sözleri söyleyerek benim futbolcularım satılık imajı veriyorsun. Bu olmazzz..

Ünal Aysal mümkünse transfer işlerine karışmasın. Bu işler öyle atıp tutmakla olmuyor.

Çok biliyorsunuz satılık oyuncum yok deyince 5 milyonluk adam 8 milyona satılıyormuş.Dalga mı geçiyorsunuz siz ya Adam hayatını Ticarete adamış başarılı olmuş çok büyük bir iş adamı ama siz bilmişlik taslıyorsunuz yok karışmasın atıp tutmakla olmuyor falan diye.

Yerli piyasasının yüksek olmasının sebebi yabancı sınırı eğer sınır olmasaydı ilhan cavcav satılık oyuncum yok dedi mi sen tamam derdin yabancı alırdın o zaman ilhan cavcav derdiki Ünal başkan sen yanlış anladın al 3 milyona derdi.

Hayır burada tepkim eleştiri yapılmasına değil ama eleştiri yapmayı bilmiyorsunuz normal bir şekilde Burak takıma şöyle katkıda bulunuyor satılması şu gibi sorunlara yol açabilir başkanın bunu yapmayacağını düşünüyorum yaparsa şöyle olur falan demeyi yani DÜZGÜN eleştiri yapmayı bilmiyorsunuz.

Satılır mı burak başkan karışmasın bu işlere falan demek ne demek. Oyuncu mu satmam deyince 5 milyon dan 8 e çıkarmış otamatikman parası hatta 2. görüşmede ekmek çarpsın satmam derse 20 milyona çıkar direk bonservis hey Allahım.

Eleştiri yapın ama mantıklı eleştiriler getirin nedeninizi çözüm önerinizi dile getirin bunları bir mantık çerçevesinde söyleyin pazarda domates satmıyoruz.

Chedjou kapta

metin.gif
AÇIKLAMA:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Aurelien Chedjou ve kulübü Lille FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

AÇIKLAMA:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Aurelien Chedjou ve kulübü Lille FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ben anlamıyorum neden seçim oluyor 50 60 yaşındaki adamlar sanki kongrelerde yumruk yumruğa kavga mı ediyor fikir ayrılkları sürtüşmeler illaki olacaktır 1 sene sonra Başkan seçilirse kendi istedikleriyle çalışır çok muj zor beklemek.Bülent Tulun vasıfsız bir adam orda kapı gibi duracak Ali Dürüst,Adnan Öztürk gidecek ha ah bu iktidar hesapları yazık.

ya burak gitmesin ben ağlarım ya..chedjoyuya küfür edecem şimdi.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt