Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok biliyorsunuz satılık oyuncum yok deyince 5 milyonluk adam 8 milyona satılıyormuş.Dalga mı geçiyorsunuz siz ya Adam hayatını Ticarete adamış başarılı olmuş çok büyük bir iş adamı ama siz bilmişlik taslıyorsunuz yok karışmasın atıp tutmakla olmuyor falan diye.

Yerli piyasasının yüksek olmasının sebebi yabancı sınırı eğer sınır olmasaydı ilhan cavcav satılık oyuncum yok dedi mi sen tamam derdin yabancı alırdın o zaman ilhan cavcav derdiki Ünal başkan sen yanlış anladın al 3 milyona derdi.

Hayır burada tepkim eleştiri yapılmasına değil ama eleştiri yapmayı bilmiyorsunuz normal bir şekilde Burak takıma şöyle katkıda bulunuyor satılması şu gibi sorunlara yol açabilir başkanın bunu yapmayacağını düşünüyorum yaparsa şöyle olur falan demeyi yani DÜZGÜN eleştiri yapmayı bilmiyorsunuz.

Satılır mı burak başkan karışmasın bu işlere falan demek ne demek. Oyuncu mu satmam deyince 5 milyon dan 8 e çıkarmış otamatikman parası hatta 2. görüşmede ekmek çarpsın satmam derse 20 milyona çıkar direk bonservis hey Allahım.

Eleştiri yapın ama mantıklı eleştiriler getirin nedeninizi çözüm önerinizi dile getirin bunları bir mantık çerçevesinde söyleyin pazarda domates satmıyoruz.

Galatasaray başkanı çıkıp canlı yayınlarda futbolcu ismi vererek gerekirse satarım dememli.

Hele ki Şampiyon olmuş kadronun futbolcusu için bu yorumları hiç bir şekilde yapmamalı.

Çok ciddi teklif gelirse Muslera da satılır.. Galatasaray başkanının bunu söylemesine gerek yok..

İmzayı attırmadan kap'a bildirmek gibi bir mallık yapmamışızdır umarım yine

Vay be Nevzat Dindar Kap bildirimi geliyor dedi ve geldi, bu günleri de mi görecektik. :(

Bu Chedjounun başına hep atıf koyasım geliyor:D

Yılmaz Vural duyumcu mu olmuş,kaynak göstermiyorsa şutlayın teknik direktörlükten :trollface:

burak giderse net güç kaybederiz doyamadan yollamak ve tslilerede bedavaya para kazandırmak :(

şaka maka burak gidiyo hakkaten, ama 15 mio olduğuna inanmıyorum ya çok az değil mi? Bide diyelim ki burak gitti onun kalibresinde sürekli 11 oynayacak yerli olmadığına göre tek forvet oynayacaz muhtemelen bu bağlamda inler veya Arda'nın gelmesi gerekmez mi ? 4-2-3-1 gibi bi sistem oynayacağımızı varsayarsak tabi

Abi önce aramızda 15 yaşvaar nerdeyse usluba dikkat biraz.Burak'ı en az sizin kadar ben de seviyorum ama ''bence'' teklif makul herkesin fikri kendinedir ben de kendi fikrimi belirttim bunda bir yanlışlık varsa özür dilerim.Son olarak Drogba'ya güvendiğimden demiyorum Burak'ı satalım diye gelicek kanat oyuncularıyla daha iyi yerlere geliceğimizi düşündüğüm için diyorum.

üslup biraz ağır kaçmış olabilir ama,kaç sayfadır bakıyorum hep burağı aşağılamak kötülemek,böyle saçma bir transferin olasılığı bile yeterince üzüyor bizleri,sen bari burağa olan antipatini şu aralar biraz kendine sakla,sezon boyu gına geldi zaten burağı kötüleyenlerden,ne olur şu transfer sezonunda bari biraz saygı duyun takımın gol kralına...

Ynt: Transfer Nöbeti

Burak transferinde asil onemli olan Fio'ya "Sonraki Satistan Pay" maddesi koydurtmak.

Burak'ın gitmesi söz konusuysa eğer yönetim ağırlığını yabancı sınırına versin.

Bu işi Şeref Aydın temizler gelsede şu Burak konusunda aydınlatsa bizi.

Chedjou transferine bile sevinemiyoruz bu lanet gazete yüzünden. Moralleri alt üst etti hödükler.

Ben tek sartla kabul ederim. En az 20 Milyon Euro sayacaklar, Baskan da bize Nani ve Arda´yi alacak. Baska yolu yok bunun

üslup biraz ağır kaçmış olabilir ama,kaç sayfadır bakıyorum hep burağı aşağılamak kötülemek,böyle saçma bir transferin olasılığı bile yeterince üzüyor bizleri,sen bari burağa olan antipatini şu aralar biraz kendine sakla,sezon boyu gına geldi zaten burağı kötüleyenlerden,ne olur şu transfer sezonunda bari biraz saygı duyun takımın gol kralına...

Abi eski mesajalrımdan bak eğer işin yoksa Burak'ı severim bir antipatim yok ki sadece kendi fikrim 15 milyonun uygun olucağı ama Arda gelirse o da anlaşabilmişizdir umarım tekrar özür dilerim :flow:

Chedjou transferine bile sevinemiyoruz bu lanet gazete yüzünden. Moralleri alt üst etti hödükler.

Ben tek sartla kabul ederim. En az 20 Milyon Euro sayacaklar, Baskan da bize Nani ve Arda´yi alacak. Baska yolu yok bunun

Nani+Arda bile yetmez yabancı sınırını delseler tamam eyvallah derimde Nani+Arda+İnler dışındaki paketler olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt