Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu ne yaa
BJstrGuCcAAuPeg.jpg:large

Burak Yılmazın satılıp Necatinin geri dönmesi,tüm hedeflerin bir kenara atılıp Türkiye Liginde şampiyon olsak yeter mantığının gelmesi demektir.ha 4-2-3-1 e dönüp kanatlara 2 isabetli transfer yaparsın (arda-nani) diyecek birşeyim yok

Galatasaray başkanı çıkıp canlı yayınlarda futbolcu ismi vererek gerekirse satarım dememli.

Hele ki Şampiyon olmuş kadronun futbolcusu için bu yorumları hiç bir şekilde yapmamalı.

Çok ciddi teklif gelirse Muslera da satılır.. Galatasaray başkanının bunu söylemesine gerek yok..

Tamam da adama soruyorlar oda diyor ki Satılmayacak oyuncu yoktur ama Burak çok iyi bir oyuncu falan dedi.

Eleştirmek başka şey ama karışmasın falan bu nasıl ifadeler böyle ?

Beyler, karamsar olmayın. Fatih Terim gibi bir adam eğer Burak'ın satılmasına izin verip de yabancı kontenjanından dolayı kulübü tehlikeye sokacaksa, üstüne üstlük bir de ŞL hedeflerini unutacaksa, İmparator demiyelim biz ona... Kesin düşünüyorlardır... Biz fazla takıldık bence Burak'ın satılması olayına...

Burak gitti diyelim 11 e girecek yerliler Selçuk Hamit Semih -2 var Arda-İnler desek Drogba seneye 20 üzeri gol atabilirmi ben sanmıyorum ayrıca yine Kadro baştan aşağı değişmiş olacak püfff.

Burak'ı satanlar 6 yabancılı bir kadro kurup (Arda-Gökhan olmadan) bizi de ikna etseniz..

buraktan sonra,ferrariden sonra anadol gibi olur,çook ağır bu sene eskişehirde ikinci yarı nerdeyse golü yok...

Necati Burak'ın boşluğunu doldurur diye bir iddiam yok zaten, arkadaş güreşçi demiş ona ufak bir hatırlatma yapmak istedim.

Burak haberleri dogru ise.

Ozaman yonetimin kulagina yabanci siniri ile ilgili biseyler fisildandi diye dusunmeye baslarim.

Oyle bisey yoksa, o zaman yonetim kendi bacagina sikmaya devam ediyor kanimca.

riera dan iyi midir üstad.. adamın boyu çok uzun hızlı değildir gibime geliyor oraya bize sanki tempolu hızlı oyuncu gerek gibi.. izledin mi sen hiç

arkadaşa sormuşsun ama benim beğendiğim bir futbolcu olduğu için yanıtlamak istedim.modern bir sol bek, istikrarlı, çalışkan, akıllı, mücadeleci. sözleşmesi bu yıl bitiyor yıl. 2-3 yaş daha genç olsaydı valencia'nın onlarca milyon euro'ya sattığı oyunculardan biri olabilirdi.bir barcelona maçında alvesi paramparça etmişti.acaip çabuk.stoperdede oynayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt