Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abo ünal aysal fener chedjou için lille kapısında 2 gündür yatıyorlar ama nafile demiş. ibrahim seten yazmış

Güçlü,Hız olarak Danyden yavaş ama çok yavaş değil Semih gibi hız seviyesi.Arkadan savunmayı iyi yönetiyor.Hava Topları hakimiyeti mükemmel.Pozisyon bilgisi 10 üzerinden 8-9 arası.En beğendiğim özelliği tekniği diğer stopere ya da beke oynamadan ileri doğru tyopu oyuna sokuyor havadan yerden ayağına çok hakim.Yalnız tek soru işareti kafamda Lille hem deplasmanda hem kendi sahasında savunmasını çok önde kurmuyor belki burdan sorun yaşarsa yaşar ama diğer özellikleriyle 10 üzerinde 8 lik bir stoper kişisel görüşüm.

bence en önemli özellikleri pozisyon bilgisi ve hava hakimiyeti hem semih hem dany havadan iyi değiller duran toplarda gol tehdidi oluşturmuyorlar.chedjou seneye en az 5-6 gol atar duran toplardan.

ünal aysal:"ibrahim seten kim oluyor, herif benim karımdan çok arıyor baksanıza":lol:

Transfer Nöbeti

Ünal Aysal: Birisine birisine aşık oldum birisine..

Hüseyin Çelik

bence en önemli özellikleri pozisyon bilgisi ve hava hakimiyeti hem semih hem dany havadan iyi değiller duran toplarda gol tehdidi oluşturmuyorlar.chedjou seneye en az 5-6 gol atar duran toplardan.

Pozisyon bilgisi ve hava hakimiyeti çok iyi aynen kişisel olarak en çok etkilediği nokta beni havadan yerden istediğ adama topu atıyor.Büyük ihtimal Futbola orta saha olarak başlamış olabilir.

Başkan söylemedi mi geçen katıldığı programda Malouda çok güçlü, her takımda oynayabilecek bir oyuncu diye?

bunlar da yazar tabi abi, hiç laf söylemeye gerek yok.

Kanaltürkte sordular bizim kesinlikle ilgimiz yok. Malouda'dan da çilek olmaz zaten dedi. Yaşlı dedi . Senin dediğin gibi bir şey demedi hiç bir yerde.

Beyler chedjou pekin olimpiyatlarında forvet arkası oynams kamerun milli takımıyla.

başbakan yardımcısı da forumdaymış yeni dikkatimi çekti.:D

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 34 sn

SON DAKİKA-Ünal Aysal: "F.Bahçe Chedjou için 2 gündür Lille'in kapısında yatıyor ama nafile! Chedjou artık bizim.."

Futbolun bütün belden aşağı davranışları, «« O ZAT »» eliyle febeş adına Türk Futbolunda sergilenmeye devam ediyor..

FENERBAHÇE li olsam; gerçekten, ama gerçekten; FEBEŞ hale gelmiş, bu takımın yaptıklarında utanırdım..

Seten milleti geriyor. Ünal Aysal´in üslubunu herkes bilir. Seten´le de asker arkadasi gibi konusacak degil.

Daha gecenlerde Sedat Dogan söylemisti TV´de "Bu gazeteci sirayla hepimizi ariyor, kimse telefonuna cikmiyor ve kahkaha atiyoruz" diye

Kanaltürkte sordular bizim kesinlikle ilgimiz yok. Malouda'dan da çilek olmaz zaten dedi. Yaşlı dedi . Senin dediğin gibi bir şey demedi hiç bir yerde.

Bizim şu an teklifimiz yok ama Malouda güçlü bir oyuncu vs diye devam etti. Ben bu şekilde hatırlıyorum.

angut işte abi gerekçe olmasa da olur lig bitmeden en iyi defans mı seçilirmiş yobo kalitesindeymiş(!) :D

Hadi ya :D Alper de leshti onlara göre, 2 saat sonra dünya yildizi oldu :D

Onlar yavas yavas Alper´den yedikleri kaziga bir uyansalar hic fena olmaz :)

Avrupa bizden sorulur. Öyle mafya bozuntulariyla bizden oyuncu kapamazsiniz Avrupa´da iste. Capiniz yetmez

Kolarov

Chedjou

Melo/İnler

Nani

:ayatollah:

Ver Allah'ım ver daha çok ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt