Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

umut'un neresi kötü 12-13 gol attı adam hemde o kadar az süre almasına rağmen.

haklısın ama şimdi umut en başta buraktan fazla şans oldu ne oldu da burak geçti onu düşünmek lazım. Burak, Umuttan daha iyi baba. Yerli Burak gibi forvetin var satılır mı? Başka o seviyede yerli forvet varmı ki alabilceğiz. Varsa bilemem.

Adam gibi kanat futbolu oynamak icin en az 7-8 yabanci olmali. Cünkü defansa adam gibi yerli yok, adam gibi kanat yok. Yok oglu yok. Mevcut sistem icin bile en az 7 yabanci en güclü kadromuz oluyor.

Bence diyorum bu 8 yabancının hepsinin oynayabileceği en fazla 2 haftadır. Hep birileri sakat yorgun cezalı filan olacak :)

7 uygundur 8 fazla çünkü mesela Nani olmazsa sistem değiştirmek zorundasın, Drogba olmazsa keza, Sneijder olmazsa allak bullak olur... Belli bir sistem tutturmak lazım bu sene son haftalarda yaptığımız gibi dönüşümlü oynatılmalı..

Umut'la ya da herhangi bir Türk forvet ile Burak'ı nasıl karşılaştırabilirsiniz aklım hayalim almıyo ...

Burak seviyesinde hatta bırakın Burak seviyesini yarı seviyesinde anca Türk forvet vardır heralde ...

Eren Derdiyok kim yaa ? Ne yapmış bu adam ? Cenk Tosun ? Umut eyvallah severim ama iyi bir yedektir sadece ...

Başkan lütfen bu hatayı yapma gözünü seviyim ...

su 34cimbom34 kolpacinin tweetlerini buraya tasimayin yahu!!!

kendisi 18 yasinda bebenin tekidir...yanlis tweetlerini de ikidebir siliyor tuttaramazsa... töbe töbe

Riera çok ücret alabilir saçma bi sözlesmesi olabilir bu onun sucu değil yöneticilerin sucu ama takdiri ve saygıyı hakkatten hakediyor adam.

Bu aslında yöneticilerinde sucu degil. Ligi 8. sırada bitirmiş bir takıma, avrupada olmayan bir takıma o dönem çok iyi transferler yaptı. Ve bunu yapmak içinde kesenin agzını biraz açmak zorunda kaldık futbolcuların ücretleri konusunda. Birini suçlayacaksak önceki yönetim olabilir.

ya bu burak için niye bu kadar ahlar vahlar ediliyor anlamıyorum şu takımda ayrılma durumu olup ardından üzüleceğimiz tek futbolcu selçuk inan'dır

ya varya bu fener yöneticileri taraftarlarıda ne kadar ezik insanlar.

Transfer konusu Edirnenin ötesine geçtimi işler nasılda değişiyor, ezikler nasılda eziliyor Chedjou ile ilgilenmemişler ölüyolardı bitiyolardı Lille yöneticilerin oralarını buralarını yaladılar ama yurtdışında bizim karizmamiza yaklaşamazlar yurtdışındaki her oyuncu söz konusu biz oldukmu eziklerin yüzüne dahi bakmaz.

Oralarda mafya işe yaramıyor, Galatasarayla olmakla gurur duyuyorum, bu eziklerdende acaip derecede nefret ediyorum

Şike bunlarda

Mafyacılık oyunları bnlarda

Alamadıkları oyuncuya ilgilenmedik hiç demek bunlarda

Her sezon transfer listemize salça olanda bunlar

Tek diyeceğim şey bu eziklerin ALLAH BELASINI versin

son çırpınışlar son Allah o kadar büyük ki bunlar iyi günleri öle karışcaklar ki kendilerini sasırcaklar yok cammaycisinz yok frnsızsınız kendileri ne dediklerini bilmiyorlar uyumaya devam siz iyi uykular.

Bu aslında yöneticilerinde sucu degil. Ligi 8. sırada bitirmiş bir takıma, avrupada olmayan bir takıma o dönem çok iyi transferler yaptı. Ve bunu yapmak içinde kesenin agzını biraz açmak zorunda kaldık futbolcuların ücretleri konusunda. Birini suçlayacaksak önceki yönetim olabilir.

Son dk transferiydi ve adam yaslandıkça maası artıyor bu yuzden yanlıs dedim.Arda gitmeseydi gelmicekti zaten Podolski gelse yine gelmicekti en son Riera'yı almıstık

1. riera gitmemeli çok ararız

2. muslera fiyat yüksekse gitmeli tolga gelmeli

3. arda veya o kalitede kanat türk oyuncu

4. melo alınmalı

5. sağ kanat alınmalı hamit göbeğe çekilir bazı maçlar

719810_Galatasaray_SK.jpg

Bu takım kurulabilirmi sizce

ne kadara patlar bize

başarılı olurmu

çok gol atarmı, az gol yermiyiz

Muslera satılırsa Onur cepte gibi konuşuyoruz da, oradan da bir aksilik çıkmaz umarım.

hemen kadro yapalım :)

..............muslera................

hamit-chedjou-semih-carlinhos

...........selçuk-g.inler............

nani.........sneijder.........burak

...............drogba.................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt