Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Robin Van Persie'nin Manu'ya geleceğini ve Sir Alex'in emekli olacağını ilk duyuran kişilerden olan Paul Kiely; şimdi de twitter hesabından Nani'nin Galatasaray ile anlaştığını yazdı!

Böyle bişey dolaşıyor facede

Paul Kiely ‏@Paulkiely11 20h

Nani going to galatasary, you heard it here first!!

Doğru, ama RvP ve Ferguson olayını araştırmak lazım.

ya bu burak messi'de bizim mi haberimiz yok abartmayın bu kadar da ne burak söylediğiniz gibi çok iyi bir gocü nede eren ve umut söylediğiniz kadar kötü golcü ayrıca ileride sadece top bekleyen takım savunmasına yardım etmeyen adamla cl de yarı finali zor görürsün.

Kaleci Muslera'da çıksın forvete yardım etsin o zaman. Kalede gol kurtarmayı beklemesin.

Golcü mü istiyorsunuz, başka birşey mi önce ona karar verelim.

Forvetin takım savunmasına katkısını sadece deli dana gibi topun peşinde koşturmak olduğu zannediliyor. Adamın sürekli orda rakip savunmayı gol tehditi ve pozisyon tehditiyle rahatsız edip, sürekli fırsat kollaması savunmaya yardım olmuyor mu?

İstediğin kadar savunma yap, topu içeri atamazsan kaybedersin.

Umut ve Eren ancak lig için alternatif olur. Fazlası olmaz.

Daha 2 gün önce fikret orman neler dedi denizliye beşiktaşa gelmesi imkansız gibi

alperi kaptır meloyu alma burağı sat..ne yapmaya çalışıyor bizim yönetim?

Bu sene transfer çok erken bitecek heralde. Temmuz'da çilek bekleriz artık :)

Dalga mi geciyorsunuz ya? Savunmasi iyi diye. Iyi o zaman Burak'i satalim yerine Terry'yi alalim, o forvet bölgesinde defans yapsin? Umut gol atma özürlüsü kusura bakmayin, hep bos kale, bos alan.

Burak'i satip Eren'i almak neyin kafasi bunu da anladim.

Hocam üstüne gelmek istemiyorum ama bizim hedefimiz CL de yari final olur bundan sonra. Eren le Umut la olacak is degil.

bende cl de yarı fınale gülerim

çok cok gaza geliyorsunuz

gerisine tamamem katılıyorum

Robin Van Persie'nin Manu'ya geleceğini ve Sir Alex'in emekli olacağını ilk duyuran kişilerden olan Paul Kiely; şimdi de twitter hesabından Nani'nin Galatasaray ile anlaştığını yazdı!

Böyle bişey dolaşıyor facede

Evet dün görmüştüm twitterda.12 m euroya anlaştığımızı söylüyordu

Muslera ve Burak´i satiyorsan, 50 Milyon Euro´yu kasana koyacaksin. Yoksa keriz olursun.

O da yetmez, bu kadroyu da kurmak zorundasin. Kuramayacaksan da Burak ve Muslera´yi satamazsin.

Bizim hedefimiz para kazanmak degil, CL´de daha da basarili olmak.

719826_Galatasaray_SK.jpg

katılıyorum.. ama solbek için tereddütlerim var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt