Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetimdeki sıkıntılı haberler fena moralimi bozdu.Transfer heyecanı felan kalmadı:sad007:

Arkadaş resmi ağızdan bir açıklama olmadan inanmayın şu yalan medyaya.

İşine göre haber yapan adamlar

maalesef takımımızın kronik sorunu bu iyi geçen sezonlar kabaran egolar ve sonunda çöküş......

Yönetimdeki sıkıntılı haberler fena moralimi bozdu.Transfer heyecanı felan kalmadı:sad007:

Artık borçlar azaldı ya, zor iş becerildi ya, millet birbirini yiyor yönetime girmek için. Rezalet gerçekten. Ama seçimden 6 ay sonra bile konuşuluyordu yönetim içinde kamplaşmalar olduğundan. Hatta Hakan Ünsal canlı yayında Aysal'a yönetiminizi en kısa zamanda yenilemeniz lazım falan demişti.

Artık borçlar azaldı ya, zor iş becerildi ya, millet birbirini yiyor yönetime girmek için. Rezalet gerçekten. Ama seçimden 6 ay sonra bile konuşuluyordu yönetim içinde kamplaşmalar olduğundan. Hatta Hakan Ünsal canlı yayında Aysal'a yönetiminizi en kısa zamanda yenilemeniz lazım falan demişti.

Yazık gerçekten.Hurdayı toparlayıp mercedes yapmış bir yönetime ve şu mutlu taraftara bunu yapan hainden ne farkı var?:mad:

Ynt: Transfer Nöbeti

Beyler Seref aydin'in profilini verebilecek olan var mi? Mobilden guriyorum, bulamadim:(:(

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

portekiz basınından Ojogo’ya konuşan futbolcu, “Geldiğim ilk günden beri burada istemnediğimi hissediyorum. Sanırım bugünlerde herkes takımdan ayrılmamı bekliyor. Nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum. Bu yaz hem kendim için hem de takım için en iyisi ne olacaksa onu yapmak istiyorum” dedi.Fabio Coentrao

burakı falan satmayalım abuk subuk işler yapıp fenere şampiyonluk verecez böle giderse kongre,burak,muslera

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Beyler Seref aydin'in profilini verebilecek olan var mi? Mobilden guriyorum, bulamadim:(:(

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Seref dun ugradı foruma.Ama bızım bılmedıgımız hıcbırsey soylemedı.Hatta basında cıkan tum herkes ıcın fıkrım yok dedı.Zaten bırseyler duydugu an paylasır

portekiz basınından Ojogo’ya konuşan futbolcu, “Geldiğim ilk günden beri burada istemnediğimi hissediyorum. Sanırım bugünlerde herkes takımdan ayrılmamı bekliyor. Nerede yanlış yaptığımı bilmiyorum. Bu yaz hem kendim için hem de takım için en iyisi ne olacaksa onu yapmak istiyorum” dedi.Fabio Coentrao

gel lan sarı çocuk

Bu adamı alırsak kaya gibi takım oluruz.

Coentrao için 10 milyonu gözden çıkartırım. Sol bek olmasına rağmen o para verilir.

bu acil kodlu toplantı burak transferi ile ilgili değildir umarım

Medyanin gazina geliyorsunuz cocuklar. Rahat olun. Stoper problemini cözdük. 1 ay icinde hersey süper olur.

sadece coentrao,chedjou ve melo bile yeter aslında bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt