Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou'ya imzayı attırıp hemen ardından Melo'yu bitirmeliyiz ya da yerine Gökhan İnler olursa çok iyi olur...

Transfer Nöbeti

adamlar sınır kalkmasın diyor böyle kalsın sakın değistirmeyin diyor

Zaten kalkmayacak hacı. Demirgiller bizi yabancı konusunda bayağı meşgul edecekler ve kaldırmayacaklar. Artık kabullenmek lazım. Transferi de ona göre şekillendirmek lazım. Dakika. Başı karar değişmez.

eziklerin seneye kadrosu bu şekilde olacak ona göre bizde bi an önce takımın eksik yerlerini doldursak iyi olacak

................volkan...............

gökhan...yobo...yabancı...santos

.................topal..............

..........alper........emre/salih......

.kuyt.........emenike........sow

TEK ÇIKAR YOL !!!

719916_Galatasaray_SK.jpg

eziklerin seneye kadrosu bu şekilde olacak ona göre bizde bi an önce takımın eksik yerlerini doldursak iyi olacak

..........alper........emre......

Evet haklısın.Seneye işimiz geçtiğimiz 2 seneden daha zor olacak.fener biraz daha aç olacak şampiyonluk için.

bu fener var ya tam bi kaşar takım.Avrupa pıyasasında oyuncu cekemedıklerı için sırf bızım yabancı alıp guclenmemızı ıstemıyorlar.Alperı aldılar ya akılları sıra.Ya bızde bakan suat kılıc faktorunu kullanalaım gerekırse onun destegını alalım.Spor bakanı bıle yabancı sınırlamasının kalkması lazım dedı

chedjou kapa bildirilmişsimdi girdim aslanım benim beeee

yav şu meloyu alalım da içimiz bi rahatlasın ya. yada almıyorsanız ne yapıp edin alın inleri, başka seçeneğimiz yok çünkü

Evet haklısın.Seneye işimiz geçtiğimiz 2 seneden daha zor olacak.fener biraz daha aç olacak kupaya.

valla benim için rahat be renkdaş :D görücem ben onların götünü. 10 sene aleks arayıp duracaklar nasıl biz hagi aradık :D ben zaten bu sene şampiyon olursak 4 sene garanti demiştim. elde var 2 kaldı 2 :) abartmıyorum üstüste 5 sene bile olabilirz

sanırım tek çıkar yol Melo->İnler ancak çok zor :sad007:

..........alper........emre/salih......

böyle olacaksa transferi kapatalım :asd::asd:

Benim anladigim fenerin aciklmasindan yabancı sinirlamasi kalkmasin diyorlar.

Biz bosunami Türk Alperi aldik, Selçuk Şahin e sozlesme imzalattik diyor.

Bunlardan bize fayda gelmez.

valla benim için rahat be renkdaş :D görücem ben onların götünü. 10 sene aleks arayıp duracaklar nasıl biz hagi aradık :D ben zaten bu sene şampiyon olursak 4 sene garanti demiştim. elde var 2 kaldı 2 :) abartmıyorum üstüste 5 sene bile olabilirz

İnşallah. :D

Spor-Toto Süper Ligi'nin tamamlanmasının ardından yabancı oyuncu sayısı hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmakta ve birtakım üstü örtülü açıklamalar ile spor kamuoyu yönlendirilmeye çalışılmaktadır.

Türk Futbolu'nun sevk ve idaresi kısa vadeli günlük karar, tasarruflarla yönetilemeyecek kadar önemli ciddi ve devamlılık gerektiren bir görevdir.

Kulüpler transfer ve yeni sezon yapılanmalarını, yatırımlarını işbu bu kararlara göre yapmaktadırlar.

Kulübümüzde sezon başında TFF tarafından belirlenen ve açıklanan statü/kararlar tahtında transfer çalışma ve tasarruflarını sürdürmekte olup bu konuda yapılması olası statü ve/veya karar değişikliklerinin tarafımızdan kabul edilmesi mümkün değildir.

Kamuoyunun dikkat ve bilgisine saygıyla duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

ihi.gif

Şampiyon olmuş ve oturmuş bi kadromuz var. Eğer giden olmazsa stoper-solbek-kanat yeter. Maceraya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt