Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben hayatımda bu kadar aşşağılık bi takım görmedim ya. ulan başarıyı rakibini geçerek yakalarsın bu kaşarlar rakibini baltalamak için elinden geleni yapıyo

Ya bunları günahım kadar seviyorsam adiyim ya nasıl bir yüz varya tükür suratlarına yarrabi şükür derler ya bir adamda surat olsa o kadar adın çıkmış utanır sıkılır konuşmazsın bu hala dikleniyo Allah sizleri karşımıza çıkarmasın suratınızdan kir akıyor.

fenerin açıklaması hoşuma gitti şimdi Ünal Başkan madem öyle işte böyle der gider alır belki Arda'yı İnler'i :D

bu arada fb meireles ve baroniyi satışa çıkarmış.. şimdi anlaşıldı neden yabancı sınırına karşı olmadıkları..

Onur

Eboue Serdar Semih Kolarov

Nani Gökhan Selcuk Arda

Sneijder

Burak

5 yabanciya düserse Onur,Serdar,Gökhan,Arda'yi transfer etmek lazim.

Bu Azİze değilmiydi yabancı sınırı kalksın diye ulusoy'un kapısı önünde yatan.yabancı sayısını altı ya çıkması için ne varsa yapan. Ne değişti acaba?ben bilyorum da cevabını boşverin.

şimdi yemiyor azizn g.tü. o zaman paralı rakibi yoktu, şimdi işler değişti. bi adamdaki vizyona bak, bide bizim yönetimin. biz ş.ligi kupası istiyoruz, o ziraat teneke kupasını yeterli görüyor

6 yabanci ile en mantikli kadro

----------Muslera

Sabri - Semih - Chedjou - Coentrau

---Hamit- Selcuk - Nani

---------Sneijder

------Drogba-Burak

nani yerine meloyu koy derim, tabi birde burakı çok yollamak istiyo taraftarımız o gidince sol beke hakanı da koydun mu tamamdır 6 yabancılı kadro.

eee sneijder-drogba ve simdi sen son chedjou transferlerinden sonra anladilari ki yurt disi oyuncularin cogu bizi seciyor. icerde nede olsa mafia baskisi ile türkleri aliriz mantiklari var. yabanci siniri yilardadir kalksin diye aglayan simdi bizim maddi anlamda güclendigimizi görünce aman sakin kalkmasin yoksa rekabet edemeyiz bunlarla derdinde. bunlarin büyüklügü edirneye kadar sonrasi tin...

adamlar baktı. drogba, sniedjer, bu işin sonu yok. önümüzü kesmek için, karşı çıkıyorlar. azizin pek cok açıklaması var geçmişte yabancı sınırına yonelik

Düşündüm, düşündüm yine aklıma en fazla bu geldi :sad007: yine yabancı sınırına uymuyor

-------------Muslera---------------

Eboue---Semih--Chedjou---Carlinhos

-----Selçuk----Melo---Nuri---------

---------------Sneijder------------

-----------Burak-----Drogba-------

Onur

Eboue - Semih - Chedjou - Coentrau

İnler-Xelçuk

Nani - Sneijder - Arda

Drogba

---------------------------------------

Muslera

Sener - Semih - Chedjou - Coentrau

İnler-Xelçuk

Nani - Sneijder - Arda

Drogba

Ya bizim taraftarı da anlamak güç.Arkadaş hem dünya yıldızlarını hem de Sabri'yi aynı 11 e nasıl yazıyorsunuz?Böyle 11 ler gördükçe sinirden deliye dönüyorum.Hayır A2 takımından bir adam yazın ne bilim Hamit yazın ya da yerli bir transfer yazın da bu Sabri'de benim göremediğim ne var anlayamıyorum!

Şu saatten sonra mevcut yabancılardan birini feda edeceğiz artık.

ardayla inleri seneye düşünüyoruz sanırım, bu sene iyi bir solbek+stoper ve de meloyla sezonu götürebiliriz

Yönetimin buna karşı yapacağı tek açıklama "korktun mu Azize" olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt