Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:D Bunlar harbi korkak ya. Ben böyle korkaklik, vizyonsuzluk görmedim.

"Biz zaten ömür boyu kupa alamayacagiz, en azindan onlar da almasin" mantigi :D

reading bizim alt takım değil mi yahu ? bu furkanı emreyi ceyhunu felan onlara versek oynayamazmı. en azından ingiltere havası alırlar iyi gelir belki

Bu şikeciler yabancı sınırı için yırtındıklarına göre avrupa kupalarından men edileceklerine dair duyum almış olabilir mi?

Bahsettigimiz konu bu iste Baskan. Burak Yilmaz´i satamazsin, satmamalisin. Seneye Drogba yok.

Iddia ediyorum, Arda ve Inler´i alalim, ertesi gün de "Yabanci siniri kalkmali" diye aciklama yaparlar. Böyle bunlar:)

Gökhan İnler şehir efsanesi oldu be abi bırakın şu adamı artık..

Herif geldi 30 yaşına..

Bunlara bakmayım, CAS davasıda namuslarıydı ne oldu, o başlarındaki çoban varya en adi en şerefsiz insana bile adilik ve şerefsizlik dersi verir.

Paul Kiely: Nani will earn 5M € in a year and 25 thousand € for a matchday from Galatasaray.

Muslera, Chedjou(dany), Riera(solbek), Eboue, Melo, Sneijder,drogba, amrabat

elmnader, ujfa gider, dany ve amrabat tribüne gitse yinede bir kişiyi daha feda etmemiz gerekecek. bana göre bu kişide riera olur. sol bekte hakanbaltaya kalacaz yine. Eğer Gökhan inler alınırsa oradaki opsiyonuda kullanabiliriz. Amrabat için çok üzücü kadroya bile giremicek çoğunlukla.

Ya bizim taraftarı da anlamak güç.Arkadaş hem dünya yıldızlarını hem de Sabri'yi aynı 11 e nasıl yazıyorsunuz?Böyle 11 ler gördükçe sinirden deliye dönüyorum.Hayır A2 takımından bir adam yazın ne bilim Hamit yazın ya da yerli bir transfer yazın da bu Sabri'de benim göremediğim ne var anlayamıyorum!

ciddi olarak yazmıyoruz oraya ironi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt