Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erhan Telli ‏@tellierhan 2 dk Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal görevinden istifa etti.. Bugünkü yönetim kurulu toplantısına, İkinci Başkan Ali Dürüst Başkanlık yaptı

Transfer Nöbeti

Tmsf el koyar, sirkette para varsa odenmeyen vergileri tahsil eder geri verir.

Sirkette para yoksa ki simdiye kadar hep boyle oldu, dogru duzgun isletir, sattiginda para edecek hale getirir, sonra satar, satis parasindan vergi borcunu tahsil eder.

Para artarsa kalani sahibine verir, eksik kalirsa sahibinden ister, odemezse hapis yatar.

Bence yayin ihalesine birsey olmaz, aksi takdirde digi para etmez, bu da devletin isine gelmez.

TMSF dediğin devletin mafyasıdır başka bir bok değil.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal görevinden istifa etti..Bugünkü yönetim kurulu toplantısına, İkinci Başkan Ali Dürüst Başkanlık yaptı

ÜNAL AYSAL ISTIFA ETTI :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Öyle bir şey olsa tüm spor kanalları hesaplar son dakika geçer, Erhan kim bilir ne anlatmaya çalıştı.

Erhan Telli ‏@tellierhan 2 dk

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal görevinden istifa etti.. Bugünkü yönetim kurulu toplantısına, İkinci Başkan Ali Dürüst Başkanlık yaptı

Bu ne lan !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu geçen sene sürekli Galatasaray'ı karıstırmak için haber yaptıgı için full sövdügümüz adam degil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt