Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya arkadaşlar siz ne diyosunuz allah aşkına birisi çıkmış diyo ki daha 25 gün var neden şimdi etti diyor ??

ya kafayı mı yediniz adam yeni yönetim kuracak başkanken kurması mı daha etik olur dışardayken kurması mı ??

belki karşısına aday çıkacak seçim propagandası yapması için 20 gün dışarda kalması daha mantıklı değil mi ???

Adam daha bugün Chedjou'yu bildirdi :D Başkan ile daha çok uzun senelerimiz var.

denizli istifa etmis :confused:

Seçime Gitmesi İçin Bir Daha Gelirse Daha Güçlü Gelir.

Yana yana kanat ariyoruz gokdenizde iyi bir alfernatif olur bence sag kanada .madem fener kısıtlama istiyor copler gitsin (caglar aydin ceyhun gibi) .bu gokdenizi turk piyasasindan kim sildi bilmiyorum ama rusyada hala catir catir oynuyir

hadi ya ünal aysal mı gidiyor hemde bu kadar iyi giderken,kahretsin dostum allah kahretsin,lanet olsun

Ekli dosyalar

• foto.webp
    foto.webp
    17 KB · Görüntüleme: 118

Ünal Aysal istifa kararını prosedür gereği aldı. Eğer Aysal istifa etmeseydi, 22 Haziran'da sadece başkan ve yönetim kurulu seçimi olacaktı. Aysal'ın istifa kararını almasından sonra tüm kurulların seçimi gerçekleştirilecek.

Başkan koltuğunda değilken çileği araştırsın bulsun gelsin seçildiğinde açıklasın :D

lan alın şu ARDAYI satmayın Buragı getirin şener ile kerim frei birde MELO tamamdır işte

Yabancı forvet alacazmı? gereklimi? yabancı sınırı nolcak????

Prosedür. Baskan aksaklik olmasina izin vermez. Herseyin basinda olur secime kadar merak etmeyin.

Ama gerek yoktu ya. Gercekten gerek yoktu.

normal prosedür gereği bu istifa böylece başkan kongre sonrası 3 yıl daha kalacak ama bana göre çok yanlış yönetime genç playboylar falan girdiğinde anlarsınız sizde. elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. ali dürüst küstürldü ki camianın uzun yıllar içinde olan ligin ve galatasaryın ciğerini bilen fatih terimin yönetimdeki iki destekçiden birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt