Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Terim köyüne geri dönme karari almis,dogrumu arkadaslar?

ÇOK NET BİR SORU SORCAM LÜTFEN KİMSE ŞAHSİ FİKİRLERİNİ SONA SAKLAYIP SADECE CEVAPLASIN VE SAYALIM SONRA YORUMLARIZ

SİZCE ALİ DÜRÜST MÜ ÜNAL AYSAL MI YENİ DÖNEMDE BAŞKAN OLMALI(ALİ DÜRÜSTÜN ADAY OLDUĞU VARSAYILARAK)
:ayatollah:

945036_10151688209732160_22908928_n.jpg

Hayırlı olsun diyebilir miyiz :D

Yabanci sinirlamasi icin derhal diger kulüpleri ikna etmeliyiz.

Besiktas ve Fenerbahce karsi degil bu sistem'e..

ya istedigin kadar bulun ordaki insanda burdaki ne? aynı haltın başka renki. sen bi adam galatasarylı diye nasıl yüceltebiliyorsun ki ? bura görmüyormuyuz saçma sapan komplocuları,hakaret edenleri,suni bir şekilde bakan insanları.. ne kadar populist yahu ayıp

sen hangi dünyada yasiyorsun yada dünyadan haberin yok diyelim. ben insan ayrimi hic yapmam genelikle fenerlilerin cogu, hepsi degil tabiki, yasadiklari travmadan dolayimi artik bilmiyorum cok ters yanlis düsüncelere sahipler. objketivlilik yokdur ki Galatasaraylilarda hak yeme gibi aliskalnlik yokdur. yanlisimiz varsa yanlis demeye biliyoruz. haksiz bir sey varsa kendi camiamizin icinde de olsa hop ne oluyoruz demeye biliyoruz. Ben gercek Galatasaraylikdan bas ediyorum. Galatasaray kültürü durusu vardir. ben Galatasarayi yasiyorum . öylesine takim tutan bir insan degilim acikcasi.

Galatasaraylilik bir hayat felesvidir tah liseden gelen bir sey. zaten liseden tek iyi kalan da budur herhalde ... burda gercek Galatasaraylilik ruhunu kültürünü yasamis insanlari sen ordaki psycholik anlamda cökmüs ve atatürk suikastligi ile anilan insanlarla kiyaslayamasin diye savunuyorum.

umarim anlamisindir ne demek istedigimi güzel kardesim.

Besiktas ve Fenerbahce karsi bu sistem'e..

beşiktaş niye karşi olsunki. dogru dürüst türk oyuncu yok onlarda. bu senelik 7 arti 1 olsun. sonraki sezon uygulama getirsinler. trabzonda istemez hem.:yenieek:

Transfer Nöbeti

@tellierhan

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal görevinden istifa etti.. Bugünkü yönetim kurulu toplantısına, İkinci Başkan Ali Dürüst Başkanlık yaptı

a2yza8yd.jpg

Kimi ikna edeceğiz ki :) Hasan Al,i,Gökhan ve Topuz'dan Porto'nun dahi kazanamayacağı paraları kazanan Kayserispor'u mu,Tabata kazığı ile ünlenen,Cenk ve Muhammet'e 5-10 Milyon çeken Antep'i mi yoksa meşhur dolandırıcı Halil Ünal'ın takımı Eskişehirspor'u mu :) Belki Kasımpaşa yapacağı flaş transferler için yanımızda durur onun dışında 16'ya 2 kaybederiz :o

beşiktaş niye karşi olsunki. dogru dürüst türk oyuncu yok onlarda. bu senelik 7 arti 1 olsun. sonraki sezon uygulama getirsinler. trabzonda istemez hem.:yenieek:

Besiktas'i 100% bilemiyorum. Samet 3 yabanci olmali diyordu ama o da gitti. Kulüp ekonomi anlamda yerlerde oldugu icin yabanci sinirlamasi aradaki farki kesmek icin büyük bir firsat.

Besiktas yine iyi duruma gelince gör bak bu sistem kalksin diyecektir. Ama iyi durumda olmadigi sürece bizim de iyi takim olmamiza engel olacaktir, tipki Fenerbahce uyguladigi taktik gibi. Bundan cok eminim. Fenerbahce icin de aynisi 1 hfta önce dedim, bugün aciklama yaptilar.

Zaten yapacak baska birseyleri yok. Sadece böyle durdurabilirler. Cok kötü zamana denk geldi hersey. Biz cok iyiz, Besiktas batiyor, Fenerbahce arakmizda kaliyor. E tabi ki karsi cikacakalr, cünkü iyi yabancilar bizi ister. Böylece biz ligi süpürürüz ve ekonomi anlamda gücleniriz. Bu demektir ki, diger kulüpler ile aramizda ciddi fark olacak.

Cok basit aslinda.

Belki Trabzon ya da Bursa. Diğer kulüpleri ikna etmek imkansız görünüyor:(

Tolunay, seneye bir cok yabanci gidicek dedi. Yani sanmiyorum.

Tabi olmazlar, adamların defans yapısı kaleci dahil 4 yerli var + birde emre veya alper'i oynatarak sınıra takılmadan kadroyu kurarlar.

Hem yabancı sayısı artarsa ortalıgı darmaduman ediceğimizde biliyorlar :yenieek:

Avrupa takimi (yada dünya takimi) olma yolunda ciddi ciddi adimlar atarken, bu yabanci sinirlamasi herseyi altüst edecek.

Abicim Uefa'nın o ropörtörün verdiği dosyalardan sonra bunları kupalardan men edeceklerinden bir ben mi eminim..Bu şerefsizler çok büyük tokat yiyecekler bana göre..

Bu seçim kararı herşeyi altüst etmez umarım.kavgalar gürültüler eksik olmaz artık

Aradaki farkı açmamamız için yabancı statüsünün kalkmasını istemiyorlar

Fenerbahceliler ne kadar da cok ister Aysal ve Terim´in istifa etmesini. 3 gün 3 gece kutlarlar yeminle.

O yüzden kiymetini bilelim bu isimlerin. Camia Galatasaray´in menfaatlerini düsünmeli ve Washington ayaklarini birakmali artik.

sen onlara bakma,;

onlar ki, şampiyonu yenince şampiyon olduklarını sanacak kadar febeşler...:D:D:D

Bu yabancı sınırlamasıyla avrupada başarı hayal değil hayal ötesi.İçinizi karartmak istemem fakat gerçek olan bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt