Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mathieu'yu çok az biliyorum ama yarı yarıya bölünmenin sebebi şu sanırım. Mathieu iyi bir sol bek. Ancak süper denebilecek seviyede değil. Yani Riera 70 lik oynuyorsa, O da 77-78 lik oynar. Muhakkak katkısı olur.

Ama bazıları da diyor ki yabancı alıyorsan kontenjan harcıyorsan 80+ adam al. O da bir yerde doğru tabii.

Bir de Chedjou, Mathieu falan yazılışı zor adamlara sardık hep bu sene kadro yazarken sıkıntı :D Halbuki Nani öyle mi

Benim görüşüm de bu yönde. Yabancı oyuncu fark yaratmalı. Yoksa bir anlamı yok.

yabancı sorunundan dolayı belkide sol beke yerli düşünmek lazım. Türk asıllı yada türkiyeden böyle bizi idare edecek bi sol bek yokmu anasını satayım

Mathieu çok iyi bir futbolcu . Alba Valencia'da oynarken bir çok maçta sol acıkda oynuyordu . Eğer gelirse merak etmeyin Reira'yı aratmaz .

Yerli oyuncu almaliyiz.

Ustelik bu yerliler su an yabanci oynatmak zorunda oldugumuz mevkilerde olmali.

Bu mevkiler her iki bek, on libero, kanat ve kaleci mevki.

Ustelik yerine oynayacaklari yabancilari kesebilecek kalitede olmali.

Bek olarak bu kriterlerde yerli oyuncu yok.

Kaleci olarak da yok.

Kanat olarak bir tek Arda.

On libero olarak bir tek Gokhan İnler.

Gokhan İnler'i alsak cok iyi is yapmis oluruz.

Kale için ; Onur ve Tolga bir numaralı adaylar ancak ikisinin arasında ben Onur'un daha kaliteli olduğunu düşünüyorum , fakat Tolga'da gerçekten iyi bir kaleci , asla kötü kaleci değil , yani elimizde iki aday var. Ancak tabi ki ne olacağını deneyerek görebiliriz.

Sağ bek için ; Kesin ve kaliteli bir isim yok ancak deneyerek görebiliriz ; Şener Özbayraklı , Alpaslan Öztürk ve Ozan Tufan gelecek vadeden üç yerli sağ bek.

Sol bek için ; Maalesef bu bölge için gelecek vadeden doğru düzgün bir isim yok , belki Atila Turan kısa süreliğine denenebilir ya da alt ligler vs. iyi bir şekilde takip edilip birileri getirilip , denenebilir , ya da gurbetçi de olabilir bu isim.

Orta saha için ; Gökhan İnler , Nuri Şahin , Leon Osman ve İlkay gerçekten bizim kalitemizi kaldırabilecek isimler ; ancak Osman yeni sözleşme imzaladı , İlkay'ı almamız imkansız , Nuri hakkında şüphelerim var acabalarım var , Gökhan İnler , on numara olur.

Kanat için ; Arda bir numaralı yerli kanat oyuncusu , onu takip eden bazı genç isimler var denenebilecek düzeyde ; Kerim Frei , Gökhan Töre , Serdar Gürler , belki Ahmet İlhan , Tolgay'ı alıp kanat deneyebiliriz vs.

Aydın'a yeni sözleşme imzalanması mevcut yabancı sınırlamasının tezahüründen başka birşey değil

Altyapımız bu sene iyi değil...Ligte kötüler.Kupa finalinide kaybettiler.Trabzon bize bir sol bek çıkartamıyor.Altyapının başına Tolunay Kafkası getirdik oda pek başarılı değil.

Mathieu'yu çok az biliyorum ama yarı yarıya bölünmenin sebebi şu sanırım. Mathieu iyi bir sol bek. Ancak süper denebilecek seviyede değil. Yani Riera 70 lik oynuyorsa, O da 77-78 lik oynar. Muhakkak katkısı olur.

Ama bazıları da diyor ki yabancı alıyorsan kontenjan harcıyorsan 80+ adam al. O da bir yerde doğru tabii.

Bir de Chedjou, Mathieu falan yazılışı zor adamlara sardık hep bu sene kadro yazarken sıkıntı :D Halbuki Nani öyle mi

ahahahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt