Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKIKA : Florya da Nani Nani sesleri yükseliyor , bir an heyecan yaptım . Meğer ambulans geçiyormuş :) :) :) :)

Fabio+Coentrao+Real+Madrid+vs+Galatasaray+74r1Pp2YTm2x.jpg

Dünyanın en iyi 2 sol beki :ayatollah:

peki bunlar nasil karsi karsiya gelmiski?

gökhan inler,serdar taşçı,ömer toprak,aykut,kerim frei,tolga ciğerci,arda turan,gökdeniz, alınabilecek yerliler bunlardan en az 2-3 tanesini almak gerekiyor mecburen. arda turan,gökhan inler,serdar taşçı,kerim frei böyle bir dörtlüyü alabilsek tüm sıkıntılarımız biterdi yabancı sınırlaması açısından

Altyapımız bu sene iyi değil...Ligte kötüler.Kupa finalinide kaybettiler.Trabzon bize bir sol bek çıkartamıyor.Altyapının başına Tolunay Kafkası getirdik oda pek başarılı değil.

o degilde trabzonun bizim cezayi üstlenmek istemesi ilerisi icin cok büyük bir olay. kardes takimimiz trabzon, onur veya tolgayi ilerde alcmak istersek zorluk yaratacaklarini sanmiyorum.

Burak Yılmazın satılacağı söyleniyor.geriye benim gözümde İlk 11 oyuncusu olarak Semih ve Selçuk kalıyor.Ortaya Gökhan,bir türlü içimden gelmese de Sol tarafa Arda alınmalı.işte 5 numaralı yerli kim olmalı onu bilemiyorum.Hamit bu sene form tutar mı orası meçhul.

Muslera - Eboue - Semih - Chedjou - Mathieu - Gökhan - Selçuk - Arda - Hamit - Wesley - Didier Drogba

Mathieu çok iyi bir futbolcu . Alba Valencia'da oynarken bir çok maçta sol acıkda oynuyordu . Eğer gelirse merak etmeyin Reira'yı aratmaz .

Önemli olan Riera'yı aratmaması değil , Riera'yı aratmaması demek zaten bitik olması demek anlamına gelirdi.

Çünkü eğer otuzundan sonra başka bölgeye devşirilmiş , teknik özellikleri hala üst düzeyde ancak hız ve defansif özellikler anlamında sıfıra yakın olan bir adamı her sol bek geçebilir değil mi , mantıklı düşününce ?

Biz diyoruz ki eğer yabancı gelecekse çok fark yaratacak , açık ara iyi olduğunu gösterecek belli edecek ; koyarsın istediğin oyuncu için o oyuncunun kulübünün önüne cash 10-15 Mn € parayı veriyor mu vermiyor mu ? En iyi zamanlarımıza doğru koşarken bunu yapmalıyız , şu lanet olası sol beke adam gibi biri şart ; Coentrao olur , Clichy olur , Adriano olur , Cissokho olur , Kolarov olur , olur da olur , kiralıkta olur , olur yani. Hatta belki bu isimlerden Kolarov'a bile düşmemeliyiz.

gökhan inler,serdar taşçı,ömer toprak,aykut,kerim frei,tolga ciğerci,arda turan,gökdeniz, alınabilecek yerliler bunlardan en az 2-3 tanesini almak gerekiyor mecburen. arda turan,gökhan inler,serdar taşçı,kerim frei böyle bir dörtlüyü alabilsek tüm sıkıntılarımız biterdi yabancı sınırlaması açısından

Gökdeniz yillardir göz önünde olmayan bir futbolcu, Aziz Yildirim bitirdi resmen Gökdeniz'i. Türk futbol tarihinin en büyük yeteneklerinden biriydi. Ve hala Rubin Kazan'da banko oynuyor.

Altyapımız bu sene iyi değil...Ligte kötüler.Kupa finalinide kaybettiler.Trabzon bize bir sol bek çıkartamıyor.Altyapının başına Tolunay Kafkası getirdik oda pek başarılı değil.

müfit erkasap söylemişti yeni gelenlerden kimse yokmuş A takımda oynayacak.

Açıkçası Mathieu nasıl bir oyuncu bilgim yok.Forumda ki yorumları okuduğumda yarı yarıya bir oran var gibi gelip gelmemesi adına...Ben Eboue tarzı bir oyuncu olucaksa Riera dan vazgeçmemiz gerektiğini düşünüyorum.Mathieu bu tanıma uyar mı bilmiyorum.

Bu video net değil ama, Mathieu defans oyuncusu olmasına rağmen sol kanat bindirmeleri bana eboue ye yakın olduğunu hatırlatıyor..

[video=youtube;bOvqazEauYc]https://www.youtube.com/watch?v=bOvqazEauYc[/video]

............Eray

Sabri..semih..gökhan...hakanb

hamit...selçuk...yekta...emreç

....burak...umut

yedekler: engin, aydın, kazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt