Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kimse Nani haberini sallamamış herkes uçak derdinde :D

Bulamadık bir sağ veya sol bek ne yapalım :sad007:

Gerçekten kimi kessek şaşırdık , en iyisi TFF'den en azından , kulübe için +1 veya +2 koparmak olacak , şöyle bir kadro ile oynar ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Böyle bir dizilişle oynayıp , Burak'ın arkasına iyi gelecek vadeden yerli bir kanat oyuncusu almak olacaktır sonrası kolay.

Zaman zaman Drogba - Burak , Burak - O aldığımız yerli oyuncu rotasyonu olur , bu işin sakatlığı , cezası vs. durumları da var.

Yabancıları iyi yedeklerle rotasyona sokabiliriz , Muslera dışında :)

Hem Muslera'ya da yedek alacaksak Onur veya Tolga iyi olur ama sanmıyorum :) Hem kaleci öyle girmez rotasyona falan :D

Ayrıca yabancı yerine çok iyi üst düzey bir yabancı sol bek şart ; en azından Eboue kadar kaliteli olmalı.

reis inler melo'nun defansif katkilarini saglamaz. adam gidip sut cekiyor, iyi pas veriyor ama agresif degil melo gibi delik desik olma ihtimali var. solbek'e yazdigin adamin riera kadar katki vermesine ihtimal yok. hamit gibi agir adamin ise bek oynamasi mumkun degil taciz ederler o bolgeyi surekli.

Çoğunlukla dediklerinde haklısın ama şu anda basında adı bizle geçen isimlerden yaptım kadroyu

bir de maalesef yabancı sınırlaması denen rezillik yüzünden Melo'yu koyamadım yoksa Melo'nun agresifliği Gökhan'da yok

yalnızca Mathieu'dan ümitliyim Riera'dan daha iyi performans gösterecektir diye tahmin ediyorum

Uçağımı yolladım Birazdan ayıyı ( Volkan'ı ) evinden aldırtıyorum..

Bende an itibari ile Ömer ve Aykut'un arasında kalırdım :)

Gökhan Zan ile yenileyecek miyiz acaba yoksa , iki yerli stoper takviyesi mi gelecek , Dany + Gökhan Zan gönderilip ?

Ujfa belki antrenör olabilir , yada oda gönderilebilir.

Gökhan Zan kalır. Sözleşmeyi kesinlikle hak etti. Tecrübeli çok disiplinli bi oyuncu sakatlık sorununu da halletti. Yedek olmayı da sorun yapmaz.

Semih, Chedjou, Gökhan bir de yabancı sınırlamasıyla ilgili sorun halledilirse Dany kalır olmazsa o satılıp yerine Serdar Aziz ya da Aykut alınır diye tahmin ediyorum.

Ujfa keşke teknik ekipte yer alsa ben de çok isterim.

İçinde Melo olan kadro kurmak imkansız. Zaten 30 yaşında adam artık. Bundan sonra performansını keyfine göre belirleyecek adam alınmayacak. Takır takır oynayacak yabancı almamız lazım sınırdan dolayı.

Wesley ve Drogba hariç tüm yabancılar gönderilebilir. (Muslera için içim acıyor ama elde tutmak zordur özellikle kaleciyse ve gitmek isterse konsantrasyon sorunu yaşayabilir.)

Tatlım , kaynağa Eurosport demişsin de bu bildiğin Şok gazetesi.

şu yeni yetme twitter duyumcularının reklamını yapmayın yeter artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt