Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çoğunlukla dediklerinde haklısın ama şu anda basında adı bizle geçen isimlerden yaptım kadroyu

bir de maalesef yabancı sınırlaması denen rezillik yüzünden Melo'yu koyamadım yoksa Melo'nun agresifliği Gökhan'da yok

yalnızca Mathieu'dan ümitliyim Riera'dan daha iyi performans gösterecektir diye tahmin ediyorum

15 maca cikmis abi, okudum biraz forumlari begenmiyo millet. yani o bolgeye coentrao falan gelmeyecekse riera kalsin takimi falan taniyo en azindan teknik adam da baya.

261653_10201099801834302_1168048367_n.jpg

Eklenip 3 dakika sonra kaldırılmış diyorlar

kap ta böyle bir şey olmaz

Fb'nin şu açıklamasından sonra yönetim eğer Burak'ı veya herhangi bir Türk oyuncuyu satmak gibi bir hata yaparsa bildiğin gözümde hain olur. Bırak Burak'ı satmayı

Arda

Gökhan Inler

Felipe Melo

Chedjou

Kolarov

gibi bir transfer dönemi geçirip seneye

-------------------------Muslera----------------------------

--Eboue------Chedjou-----------Semih--------Kolarov-------

-----------Melo--------Selçuk--------Gökhan----------------

-------------Sneijder-----------Arda------------------------

-----------------------Burak Yılmaz--------------------------

gibi bir kadro kurup herkesi susturmalı. Ve takım nasıl kurulur, her şartta başarı nasıl kazanılır, o açıklamaya nasıl pişman edilir göstermeli o zatları ve kulubüne.

Drogba'nın olmadığı bi kadro düşünülemez

Nani İstanbul'a inecekte sadece Eurosport ve o tweeti atan bilecek öyle mi? Saçma sapan şeylerle rezil etmeyin forumu.

Ben yokdum abi ne dedi Şeref abi. Chedjou dışında

Kesin konusmak fln dogru olmaz gibi seyler söyledi. Sorulan oyuncular icin de (Inler, Kerim fln) bilgim yok dedi. Arda icin de en az 2-3 sene daha Avrupa da kalir dedi.

Nani'yi istedigimiz dogru dedi, ama o is pek kolay degilmis.

Kur Ünal başkan şu takımı allasen...

720184_Galatasaray_SK.jpg

Çok iyi kadro imkansızda değil aslında ama zannetmiyorum Arda, Nani, Gökhan İnler, Mathieu, Chedjou bir transfer dönemi içinde alınabilsin. Çok maliyetli olur. Ayrıca Burak satılmadığı sürece 4-3-1-2'ye devam ederiz diye düşünüyorum.

Gerçekten kimi kessek şaşırdık , en iyisi TFF'den en azından , kulübe için +1 veya +2 koparmak olacak , şöyle bir kadro ile oynar ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Böyle bir dizilişle oynayıp , Burak'ın arkasına iyi gelecek vadeden yerli bir kanat oyuncusu almak olacaktır sonrası kolay.

Zaman zaman Drogba - Burak , Burak - O aldığımız yerli oyuncu rotasyonu olur , bu işin sakatlığı , cezası vs. durumları da var.

Yabancıları iyi yedeklerle rotasyona sokabiliriz , Muslera dışında :)

Hem Muslera'ya da yedek alacaksak Onur veya Tolga iyi olur ama sanmıyorum :) Hem kaleci öyle girmez rotasyona falan :D

Ayrıca yabancı yerine çok iyi üst düzey bir yabancı sol bek şart ; en azından Eboue kadar kaliteli olmalı.

Katılıyorum o yerli kanat isimleri de

Serdar Gürler / Kerim Frei ve Gökhan Töre olabilir

Nani akmerkez papermoon çorbacısınına gidiyomuş başkanla koşun lannnnn :D öyle diyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt