Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogbayı sol beke koyana like :trollface:

Tolga Gunduz@tolgagunduz5 sa

Sneijder Galatasaray da yazdigimda baya sallayan olmustu. Simdi Nani Galatasaray da yazsam yine sallicak adam dolu. O yuzden bekliyorum :)

bu abimiz daha inandirici bence. nani konusunda cidi cidi bir seyler dönüyor. her yerden dedikodular var. ingilizler bile cidi cidi konusuyor daha kimse cikip yalanlamadi nani olayini.

328 kullanıcı gayet iyi

bazı haberlerınde taraftarın heyecanını üst düzeyde tutulması için yapıldığını bılmek lazım

hiç yıldız transferi yapılmayacak olsa bıle hep yıldız transferı yapılacak gibi lanse edılır

bu yıl o yıllardan biri

Yabancı sınırlamasından dolayı Hamit'i sağ beke koyanlar, Sneijder'i yedeğe koyanlar.. daha neler göreceğiz bakalım :)

Info @beinsport : Aurélien CHEDJOU (LOSC) va signer 4 ans au Galatasaray (2,2M€ nets/an) après visite médicale 30 mai. Transfert : 7,5M€.

bu abimiz daha inandirici bence. nani konusunda cidi cidi bir seyler dönüyor. her yerden dedikodular var. ingilizler bile cidi cidi konusuyor daha kimse cikip yalanlamadi nani olayini.

Ben sana söyliyim. Hic birsey dönmüyor. Ya tutarsa derdindeler. Su twit'e bak allah askinda.

15 maca cikmis abi, okudum biraz forumlari begenmiyo millet. yani o bolgeye coentrao falan gelmeyecekse riera kalsin takimi falan taniyo en azindan teknik adam da baya.

Allah Allah o kadar kötümü bu adam hayret doğrudur bir şey diyemem

Coentrao'yu çok kulüp ister bize yedirmezler diye düşünüyorum

geriye sol kanat için en mantıklı isim yine Carlinhos veya Kolarov gibi duruyor desene

Lukakunun bonservisi + 8,5 milyon € / Burak Yilmaz. Evet derim. Umut'un bonservisini alirim. Üstünede Eren Derdiyoku kiralarim. Elmanderi 3 milyona elden cikaririm.

Drogba, Lukaku, Umut, Eren

Bence yeterli ve vizyoner transferler olur.

Çok iyi kadro imkansızda değil aslında ama zannetmiyorum Arda, Nani, Gökhan İnler, Mathieu, Chedjou bir transfer dönemi içinde alınabilsin. Çok maliyetli olur. Ayrıca Burak satılmadığı sürece 4-3-1-2'ye devam ederiz diye düşünüyorum.

4-2-3-1'de olabilir , Fatih Hoca , Burak seneye bizimle kalacak hatta ona sürprizim var , daha çok koşması gerekecek vs. dedi.

Yani iki ihtimalde devam ediyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt