Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haldun üstünel transfer yaparken kaçıncı rüyanı görüyodun Allah bilir sen..Alla alla iyi ki bi tweet paylaştık rezil mi ettim forumu

Genel konuşuyorum abi direk olarak sana lafım yok. Biz böyle saçma sapan adamları paylaştığımız sürece daha çok türeyecek bunlardan. Gerek yok prim yaptırmaya. Zaten mühim bir durum olduğunda bilmeyen paylaşmayan medyacı kalmıyor.

Info @beinsport : Aurélien CHEDJOU (LOSC) va signer 4 ans au Galatasaray (2,2M€ nets/an) après visite médicale 30 mai. Transfert : 7,5M€.

benim anlamadığım yabancı sınırlaması gerekecek bizim bu transferle sadece muslera ,eboue,chedjoe,sol bek transferle 4 yabancı geride dolduruyoruz. melo ve drogbayla 6 yabancı sneıjdere bile yer açmak için uğraşacağız ayrıca riera,dany,amrabat ne olacak. chedjou çok iyi transfer fakat 7,5 milyona chedjou yu alacağımıza srter taşcı yada ömer toprak ikilisinden biri alınamazmıydı ilk 11 için hiç olmassa yer açılırdı yedek olarakda dannyi kullanırdık. chedjou ömer ve taşçıdan çok çok iyi oyuncu fakat yabancı sınırı için bence bu iki isimden biri alınmalıydı chedju yerine

Ben sana söyliyim. Hic birsey dönmüyor. Ya tutarsa derdindeler. Su twit'e bak allah askinda.

salamadir bunun twiiti ama daha cidiye alinacaklarin aciklamari varki ingilterde paul bilmem neydi var ki onun duyumlari manu icinden baya saglam.

o ingilizin duyumundan sonra bana heycan basti acikcasi nani konusunda.

Bide okunsa abi fax :D

BLDshX9CMAAZyu1.jpg

Lukakunun bonservisi + 8,5 milyon € / Burak Yilmaz. Evet derim. Umut'un bonservisini alirim. Üstünede Eren Derdiyoku kiralarim. Elmanderi 3 milyona elden cikaririm.

Drogba, Lukaku, Umut, Eren

Bence yeterli ve vizyoner transferler olur.

Chelsea, geleceğin torres i olarak yatırım yaptığı LUKAKU yu kesinlikle bonservisle vermez UNUT BUNU.....

yahu bugünkü real madrid tebrik faxi bu fenerlilere bizimkiler göndermis muahahaah :D cidiye alip bide resmi sitede yayinlamislar :lol:

4-2-3-1'de olabilir , Fatih Hoca , Burak seneye bizimle kalacak hatta ona sürprizim var , daha çok koşması gerekecek vs. dedi.

Yani iki ihtimalde devam ediyor :)

Evet ama belli olmuyor bu işler çok iyi bir teklif gelir, Burak gitmek ister vs. ancak öyle olursa sistem değişir. Şuan kadroda sadece Selçuk İnan'ın ne olursa olsun kadroda tutulacağını düşünüyorum. Ama ben bu sistemle seneye bu senekinden çok daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Sneijder, Hamit, Drogba, olursa Melo tamamen hazır olarak başlayayacaklar sezona.

Galatasaray yönetimini protesto amaçlı koydum arkadaşlar foruma giriyorlarsa UTANSINLAR DİYE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt