Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim anlamadığım yabancı sınırlaması gerekecek bizim bu transferle sadece muslera ,eboue,chedjoe,sol bek transferle 4 yabancı geride dolduruyoruz. melo ve drogbayla 6 yabancı sneıjdere bile yer açmak için uğraşacağız ayrıca riera,dany,amrabat ne olacak. chedjou çok iyi transfer fakat 7,5 milyona chedjou yu alacağımıza srter taşcı yada ömer toprak ikilisinden biri alınamazmıydı ilk 11 için hiç olmassa yer açılırdı yedek olarakda dannyi kullanırdık. chedjou ömer ve taşçıdan çok çok iyi oyuncu fakat yabancı sınırı için bence bu iki isimden biri alınmalıydı chedju yerine

omer toprak bomba bence hic uymaz serdar tascı ise cok sakatlanıyor belki serdarın son durumunu bilmiyorum amaa omer toprak milli takımda da izledik havadan çok kötü yani ben beğenmiyorum şahsen

arkadaşlar bilmiyorum belkide gerçek belki değil ama akmerkez papermoon italyan yemekleri ve çorbacısı var 24e kadar açık oradalarmış dedi biri telefonu 0212 282 16 16 bi arayın sorun ln :D :D

Eğer bu yabancı sınırlaması denen saçmalık kalkmazsa mecbur ciddi bir yatırım yapacağız yerlilere

Birde hoca Burak'a önümüzdeki sezon daha çok koşacaksın dediğinde ben sanki tek forvetli sisteme geçeceğimizi hissettim

Burak'ın daha çok koşması onun böyle bir potansiyali olduğu içindir. Hoca'da bunu belirtti zaten. Drogba-Burak ikilisinden hoca vazgeçmez.

Fenere giden tebrik faxı banada saçma geldi ama doğru mudur Galatasaray taraftarının gönderdiği bilinmez çünkü eğer böyle bir şey varsa akıllı olup bunun videosunu çekmeleri gerekirdi saati ve faxı kanıtlayacak şekilde eğer bunu yapmadılarsa kimse inanmaz.

Tabi fenerin gerçek bile olsa real tebrik etti diye gururla resmi sitede yayınlaması çok ezikçe.

Lukakunun bonservisi + 8,5 milyon € / Burak Yilmaz. Evet derim. Umut'un bonservisini alirim. Üstünede Eren Derdiyoku kiralarim. Elmanderi 3 milyona elden cikaririm.

Drogba, Lukaku, Umut, Eren

Bence yeterli ve vizyoner transferler olur.

Chelsea, geleceğin torres i olarak yatırım yaptığı LUKAKU yu kesinlikle bonservisle vermez UNUT BUNU.....

Ama 25-26 ya gelince de 50-60 M€ dan aşağı vermez..

Chelsea nin sadece böyle bir yatırım olarak tuttuğu lukakuyu cimboma kiralama fikri dahi takımımızın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir bence.

arkadaşlar bilmiyorum belkide gerçek belki değil ama akmerkez papermoon italyan yemekleri ve çorbacısı var 24e kadar açık oradalarmış dedi biri telefonu 0212 282 16 16 bi arayın sorun ln :D :D

Kım ordaymıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt