Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Aydına bile sözleşme önerdiysek işimiz zor bu yabancı sınırı yüzünden.

Cevap: Transfer Nöbeti

kadr'ul muthisazadt

720235_Galatasaray_SK.jpg

Fener resmi siteden kaldırmış real tebriğini ahahahaha ne mallar valla

Haberlere bakılırsa aşağıdaki gibi bir kadro olabilir. Arda alınırsa Burak satılabilir ancak öyle bir durum var. Vederson'un sözleşmesi bittiği için değerlendireceğimizi düşünüyorum. Şahsen ben aşağıdaki kadroya razıyım 100 kere. Riera bile idare ettiyse Vederson her türlü oynar 2 sene

-----------Burak/Drogba-------------

Arda--------Sneijder---------Nani

----------Selcuk--İnler--------------

Vederson--Chedjou--Semih---Eboue

-------------Muslera-----------------

yav arkadas noldu foruma herkes agresif birbiriyle salga gecme durumunda hayirdir insallah

omer toprak bomba bence hic uymaz serdar tascı ise cok sakatlanıyor belki serdarın son durumunu bilmiyorum amaa omer toprak milli takımda da izledik havadan çok kötü yani ben beğenmiyorum şahsen

kardeş zaten bende pek beğenmiyorum ama sonuçta yabancı kısıtlaması var muhakkak bazı bölgelerde yerli oynatmalıyız özellikle geri bölgede musleranın yeri dolmayacağına göre defans olarak yerli açısından kötünün iyisi ömer ve taşçı var yani tamamen kısıtlamadan dolayı beğensekte beğenmesekte bazı bölgelerde yerli oynatmalıyız

bence ünal aysal yeni yönetime efsane başkanımız selahattin beyazıt ın oğlu murat beyazıt ı da alsın çünkü murat beyazıt fatih terim in en yakın arkadaşlarından biridir ayrıca camiada ağırlığı olan bir başkanın oğlu

Galatasaray yönetimini protesto amaçlı koydum arkadaşlar foruma giriyorlarsa UTANSINLAR DİYE

Bizim bu transferde bi hatamız yok bence. Biz Alper'e ederi kadar hatta daha fazlasını teklif ettik, Es es yönetimiyle de anlaşıldı, sözler verildi. Sonra fener araya girdi ve daha yüksek teklif verdi ya da başka şeyler oldu Es es yönetimi de kabul etmek zorunda kaldı. Bizim bu durumda aradan çekilmemiz bence doğrudur çünkü biz teklif arttırsak muhtemelen aziz yıldırım taraftarının gözünde daha da küçülmemek için onlarda teklifi arttıracaktı. Ki şöyle de bir şey var bana göre yönetim tamamen bir profesyonellik örneği gösterdi ve bi oyuncuya ederinden fazlasını vermedi. İstesek alırdık şuan fenerden daha iyi bi ekonomiye sahibiz ama Sneijder gibi bir adama 7.5'e almışken neredeyse aynı maliyete Alper'i almak mantıksızlık olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt