Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BOş boş konuşmayın bu yabancı sınırı saçmalığında Aydın bile önemlidir. Özellikle Yiğit Gökoğlan'a bile 3 milyon euro verildiğini düşünürsek

Doğru boş konuşuyoruz, kusura bakma..Aydın'ı takımda tutmak dahice bi hamle !

kardeş zaten bende pek beğenmiyorum ama sonuçta yabancı kısıtlaması var muhakkak bazı bölgelerde yerli oynatmalıyız özellikle geri bölgede musleranın yeri dolmayacağına göre defans olarak yerli açısından kötünün iyisi ömer ve taşçı var yani tamamen kısıtlamadan dolayı beğensekte beğenmesekte bazı bölgelerde yerli oynatmalıyız

dogru soyluyorsun sol bek için türk arayacaklar ya da melonun yerine türk arayacaklar şu anda tek alternatif bu gibi gozukuyor

lan arkadaş canım sıkılıyor duyum filan birşey de yok çıkıp kokoreç mi patlatsam ne yapsam

renkdaslar size bir tüyo verim baskan rahmetli özhan canaydinin oglunu 100% yönetimine alacak

kaynak;kisisel degerlendirmem

BLDshX9CMAAZyu1.jpg

Biraz önce Ntvspor da bundan bahsediyorlardı ve bir anlam verememiştim hatta sunucuda anlam veremedi öyle geçiştirmişti.

İyi düşünmüş artık kim yolladıysa

:asd::asd::asd:

Haberlere bakılırsa aşağıdaki gibi bir kadro olabilir. Arda alınırsa Burak satılabilir ancak öyle bir durum var. Vederson'un sözleşmesi bittiği için değerlendireceğimizi düşünüyorum. Şahsen ben aşağıdaki kadroya razıyım 100 kere. Riera bile idare ettiyse Vederson her türlü oynar 2 sene

-----------Burak/Drogba-------------

Arda--------Sneijder---------Nani

----------Selcuk--İnler--------------

Vederson--Chedjou--Semih---Eboue

-------------Muslera-----------------

Vederson 33 yaşında şuanda. Bursa bu yüzden uzatmıyo zaten.. :)

Nani istanbula gelmiş diyorlar diye bir taraftar soruyor TRTspor'da

Alın size duyum :D

Hahahaha efsane trollemisiz Fenerbahce'yi ya :D Hahahahahagaga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt