Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vederson 33 yaşında şuanda. Bursa bu yüzden uzatmıyo zaten.. :)

22/07/1981 doğumlu nasıl 33 oluyor yahu. 2 ay sonra 32 olacak işte. 2 sene oynar bence güçlü adam. Bu yabancı sınırı yüzünden ne yapacağımızı şaşırdık napalım, Çağlar'ı gördü bu gözler :asd:

Barış. ‏@barisekara 44 sn

0216 542 1960 'mış faks numaraları. pazartesi uefa diye faks çekicem :trollface:

benim anlamadığım yabancı sınırlaması gerekecek bizim bu transferle sadece muslera ,eboue,chedjoe,sol bek transferle 4 yabancı geride dolduruyoruz. melo ve drogbayla 6 yabancı sneıjdere bile yer açmak için uğraşacağız ayrıca riera,dany,amrabat ne olacak. chedjou çok iyi transfer fakat 7,5 milyona chedjou yu alacağımıza srter taşcı yada ömer toprak ikilisinden biri alınamazmıydı ilk 11 için hiç olmassa yer açılırdı yedek olarakda dannyi kullanırdık. chedjou ömer ve taşçıdan çok çok iyi oyuncu fakat yabancı sınırı için bence bu iki isimden biri alınmalıydı chedju yerine

ne yalan söyleyeyim hiç ısınmadı bu transfere, 7.5 alper'e verirdim dany ile devam ederdik - dediğin gibi serdar taşçı falan ile dany türkiye'de yedek kalırdı CL de oynardı.. ya da melo/yerine yabancı transfer için yer ayırırdık.. 6 yabancı ile CL kazanamayacağımıza göre, ilk 2 hamlemizin de yanlış olduğunu düşünüyorum..

Bu dönem nöbette hep kavga var enteresan vallaha daha tam nöbet bile başladı sayılmaz

Ben bu faks olayına tam olarak inanmadım. Nerden geldigi falan anlaşılmıyor mu? O kadar saf degillerdir bence. Gerçekten ordan geldigini dogrulamadan yayınlasınlar.

22/07/1981 doğumlu nasıl 33 oluyor yahu. 2 ay sonra 32 olacak işte. 2 sene oynar bence güçlü adam. Bu yabancı sınırı yüzünden ne yapacağımızı şaşırdık napalım, Çağlar'ı gördü bu gözler :asd:

Bu salak yabancı sınırı yüzünden neleri kimleri koymaya başladık kadrolara

Akşam üstü bir kadro yapmıştım ben Vedersonlu

719872_Galatasaray_SK.jpg

Bu fax muhabbeti kimin aklına geldi lan ahahaha :D valla korkulur twitçilerden:asd:

Demirören gitsin Ronaldo/Messi gelmiş gibi sevinirim

bu yabancı sınırlaması yüzünden muslerayı satıp onur ile inleri almak şart oldu

Sabah 9'dan beri işteyim, suyum çıktı. Dün de gece 2'de çıkmıştım. Ama hala transfer yok, ulan motvasyon sağlayın tarafatara biraz be.. :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt