Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Taşçı hariç hepsi iyi , Taşçı ile ilgili bir arkadaş kısa bir sunu yapmıştı gerçekten zulüm , hatta İnşallah Fenerbahçe alır bile diyebilirim o derece kötü.

Yerine Aykut Demir , Ömer Toprak en kötü ihtimalle Serdar Aziz çok daha iyi olur. :) Bu listeye ek olarak Gökhan Töre'de eklenebilir.

Serdar tasci com iyi stoper ben hemen her macini izliyorum.seradar aziz falan hikaye bana göre

Abi bizden biri bu kuş beyinlileri keklemiş. Real Madrid adına bunlara Türkiye kupası tebrik faxı çekmiş. Bunlarda resmi sitede yayınlamışlar

Yahu bende diyorum Perezin işi gücü yok dandik bir kupa için neden mesaj çeksin ulan bunlar harbiden keko ya.

Beyler bu arada biriniz bakın la biz burda goygoy yaparken Nani gerçekten gelmiş olmasın :lol:

BLD2I-WCAAA-ozV.jpg

olay büyüdü beyler şimdi bütün twitter bu olayla sallanır hahahahahaha

Osman Altunterim ‏@altunterim 1 dk

ÖZEL : Aysal, "Devam", Öztürk, listede!

SON DAKİKA: Faxı alan görevli: ''Hastalığımdan dolayı muz yemeye ihtiyacım vardı.O ara fax geldi

Barnebaudan atlarım kandilinizi kutlarım

Florentino Perez

R.Madrid Başganı

:D:D

Olum ne manyaklar var, adam yememiş içmemiş Fenere bombayı bırakmış :) Hakkaten bunlarda olmazsa kimle eğlenecez

Mesut Ozil ROnaldosuyla, ileride Karim Benzema, sol kanatta Di Maria'yla, fax cekelim KANARYAya

RM başkanı Sn F. PEREZ; GS taraftarının kendisine olan bu yakınlığı ve samimiyeti sebebiyle Di Maria veya Coentrao dan birini % 25 İskonto yaparak verebileceğini açıklayabilir..

Di Maria'yı istemez mümkünse Coentrao olsun o isim ben gerçekten önlerine 12 - 15 Mn € arası cash parayı koyup çok rahat Coentrao'yu alabileceğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt