Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fax'i yollayan benim Almanya'dan. Yurt disindan oldugu icin yemisler.

s7.directupload.net/images/130524/qzqff96i.swf …

MEHMET ÇIFTÇI ‏@MehmetBarcelona 9 dk @AydinCingoz Arastiriyorum..Marca daki arkadaslar RM in kupa kazananlar için geleneksel olarak mesaj gonderme gelenegi olmadigini soyledi.

MEHMET ÇIFTÇI ‏@MehmetBarcelona 25 Mayıs

@AydinCingoz sayet dogru ise yarin RM kulübünden kontrol edecekler.Bu mektup FB yi tüm avrupada günün konusu yapar

Hala kontrol edecekler diyor mal. Ulan öyle bir gelenek olsa ilk kez mi haberimiz olurdu mallar :D

yeni sezon uçan fax kareografisi:asd:

BLD8stACIAA8yGt.jpg:large

Su Araz Ozbiliz'i kesinlikle almaliyiz.Rusya gibi zor bi ligde takimini 4. siraya tasidi ,gectigi takimlar Spartak-Lokomotiv-Dinamo Moskova,Rubin Kazan.9 gol 4 asistle oynuyor cocuk hasta Galatasaray'li 4,5 milyona biter bu is.Stad acilisina gelmis bizim zaten suan icin alinabilecek en gozde yerlilerden.:yenieek:

Soyle bi roportaji varmis;

Hollanda ekibi Ajax'ın 20 yaşındaki Türk futbolcusu Aras Özbiliz, "Doğuştan Galatasaray'lıyım. Ama once Ajax'ta futbol oynayıp ileride de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

Antalya Belek'te bulunan Cornellia Diamond Otel'de kamp yapan Ajax'ta oynayan aslen Diyarbakır'lı ancak Hollanda doğumlu olan Aras Özbiliz, "Ajax alt yapısında yetiştim. Şu anda A takımda bulunuyorum. Ilk hedefim Ajax'ta kendimi kanıtlamak. Bir Türk olarak başarılı olup, Avrupa'nın tanınmış futbolcusu olmak istiyorum" diye konuştu.

Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu da belirten Özbiliz, "İleride tabiki Galatasaray'da futbol oynamak isterim" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt